Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mindegy, akkor kis köszi, de teljesen felesleges, még megköszönni sem kellett volna, amiért segíteni tudtam! Már többször mondtam a fórumon, hogy nekem nem kell megköszönni semmit, ha valakinek segíteni tudtam. Akkor már nekem is illik megköszönni, hogy megköszönte és ez már nem topik téma...:) Köszönöm! Most egy kicsit fura lesz, mert úgy érzem, hogy tartozom és meg kell felelnem még jobban! hmm Köszi!
Kedves Triumvirátus! Farkasfű, Fibo és Nedden! Engem ért a megtiszteltetés, hogy elmondjam nektek, a titkos projektünk a végéhez közeledik, a csomagjaitok már úton vannak. Egy kis meglepetéssel készültünk számotokra, titkok tehát nincsenek. Kis csomagunkkal szeretnénk köszönetünket kifejezni számotokra a hihetetlen mennyiségű munkáért, segítségért, óvásért, és persze dorgálásért. Végtelenül köszönjük, hogy itt vagytok velünk. Azért "tőzsdésen" tettünk egy kis csavart a dologba! Úgy terveztük, hogy karácsonyi ajándékkal lepünk meg benneteket, amit a karácsonyfa alá tehettek, de csak akkor, ha kibírjátok :) Szóval rajtatok múlik, sikerül e a kezetekre ülni, vagy sem. Bármikorra is tűzitek ki a karácsonyt, azonnali, vagy későbbi bontásról egyeztessetek, mert azt viszont csak egyszerre szabad megtennetek.
üdv ismét mindenkinek! nem követtem a dolgokat az elmult 1 het folyaman, csak rá-rá kukkantottam a chartokra és élveztem az angilali őszt :) gázt ma aljon bővítettem - > tl93 2600 ezüstről lemaradtam, így inkább a tetőn shortot vettem :) nem szokásom, de most valahogy ezt éreztem -> ts024 400 db CIGből még belevettem 340 alatt - 1485 db - osztira/későbbre jó lesz. OTPben sajnos beletenyereltem a tl97-be.. tegnap is és ma is az aljon vettem, meglátjuk. ha nullába visszajön gyorsan eldobom, mert égető, de egyelőre nem vészes a dolog, bár -10%ban van. összesen 3027 db otp certi. 90/91/97 Ricsi tartás / bővítés volt -> tl44 1781 db OPUS tartás -> 8520 db
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)