Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagyon gyengének tűnik. Talán jobb lenne elengedni, mert ha ez beszakad, akkor a long certiknek kampec. Én így látom, nem véletlenül esett ekkorát, és a visszapattanás sem volt túl erős. De ha valami elemzés hideg telet jelez előre, lehet délután emelkedik 5 %-ot. Ki tudja.
Én is rábasztam direktbbrokerrel . Eladtam x et hogy vegyek y-t erre a tranzakció ffkdolgozásA folyamatban . Közben amit vettem volna spekázzák .. Nem baj holnap veszek valamit szarok bekéjük meg a mamájukba is szó szerint az OTP-nek …
Rajta vagyok, de rövid elemzés szempontjából nem tudok mit kezdeni vele! Nincs normális chart és nem is lehet így! Ki kellene venni az ugrásokat, de akkor az árfolyam nem stimmel, majd hozzáadni stb. brrrr Rövid távon lehet majd kezdeni vele valamit, de csak egy, vagy két hét elteltével és hó végéig! Mert ugye ugrik az árfolyam a követésnél, de százalékos emelkedésünk/hasznunk nem lesz belőle. Annyit tudok, hogy a tegnapi alj még tartja magát, de kicsit konyul már! Itt lehet egy dupla alj, ha szerencsénk van és ez lesz a 5. szakasz! Ez a tegnapi napon mért, napos támasz is erősítené! Ha leszakad, akkor már követni sem lesz egyszerű. Tegnap 2.800 volt az alja és most ~2.826! A felpattanás kb. 2.870 ig volt.
2012 körül volt egy csúcs, nagyjából 400e Ft volt arany unciája, aztán kb 6-7 évig lefele/stagnálás, fárasztó semmittevés. Előbb-utóbb megint lesz ilyen, de szerintem még nem futotta ki magát felfelé. https://kephost.net/p/MTUwNDIyNw.png
Hát ugye az sokszor van, hogy a csúcson össze-vissza bevásároltatják az embereket, mert a csapból is ez folyik. Ettől persze emelkedik, akkor jön az, hogy na ugye megmondtuk. Tovább veszik a népek persze.. És akkor, jó időben fokozatosan eladják, a kisbüfi meg persze benne marad, és nem ért semmit. Na, ezt kell nekünk kisakkozni, hogy mikor, meddig.. persze sok van még az ezüstben akár pont ezért. Ugye olvashattuk, hogy a jegybankok után a kisbefektetők jönnek most majd vásárolni, ők eddig kimaradtak nagyrészben.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)