Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Így szólt: "Úgy terveztük, hogy karácsonyi ajándékkal lepünk meg benneteket, amit a karácsonyfa alá tehettek, de csak akkor, ha kibírjátok :) Szóval rajtatok múlik, sikerül e a kezetekre ülni, vagy sem. Bármikorra is tűzitek ki a karácsonyt, azonnali, vagy későbbi bontásról egyeztessetek, mert azt viszont csak egyszerre szabad megtennetek." Azért, hogy ne árulkodhassatok egymásnak :))
hát nem arról volt szó, hogy akkor lehet, vagy egyszere mindenki? 😲 Ha nem tartjuk be a szabályokat, akkor bukta van! :)) Kérek akkor új ukászt Valiz-tól, vagy mi legyen? GÁZ 5 perces, fej váll, van remény!! 5 percig..:)))
:)))) majd minden nap kapnak egy kis piszkát, el ne felejtkezzenek róla! Ja, és ha jól tudom, a külső csomagolásból nyugodtan ki lehet bontani, mert belül van szebb is. Ugye Beze?
Gáz terveket, részben derékba törték Minek szúrtak le 1,6-ig? hmm Hiába, kell egy hét, vagy jó pár nap, mire megtalálja az irányt! Csökkenő aljak... hmm GÁZ/h1 https://ibb.co/V2QtRFj
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)