Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Amikor célár kifutásnál jár az árfolyam, akkor többet kell foglalkozni vele. Talán könnyebben tudtok dönteni! Szerencsére mama nem volt itthon. Így nem tudott megsértődni :))
Ma nem nagyon volt időm foglalkozni a tőzsdével, ezért csináltam kisebb hülyeségeket.Örülök, hogy nem látod reménytelennek a gàzt. Tehát még nincs gáz.😁 Ha fordulunk akkor végre kipróbàlnám milyen érzés a célba befutni. Ma nagyon aktîv voltál, mama elfoglalta magát?
Arany haszonból visszajöttem gázba .. Ezüstöt végül eladtam .. Lehet hogy tényleg lesz 35 akkor elnéztem , de a dxy ahogy megindult .. nekem nem tetszik..👀 Richtert végül megtartottam ..bár felidegesített.😂 Fillérezök gyöngyei nulla mozgásának 3 szór adta vette ilyenkor szokott beesni 😂 Meglátjuk 35 vagy 33 lesz e
Igen, épp összeszámoltam. Kb a felét, és még van 3760 db. És ráadásul jól is adtam el szinte mindent. Főként a TL25 -re koncentráltam, de még van az is. A nagy izgalomban nem vettem észre a 120%-ot, mert akkor eladtam volna mindent.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)