Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Most mi lesz? Elértük a célom aranyban. Olyan mint amikor egy gyerektől elveszik a kedvenc játékát, vagy véget ér egy izgalmas filmsorozat. Olyan hiányérzetem támadt…. :) Egy kis hűlés után új célt kell kitűzni. Az arany szereti a 3 és 7 számokat. Így merjek nagyot álmodni gyerünk 3000?! (3333 tuti nagy ellenállás és támasz lesz :)) A 2700- as szint lehet ragadós lesz. Itt oldalazhat hacsak nem segít valami, ami ezen is gyorsan átviszi. Pl. jegybankok most kezdenek tankolni . 2300 is gyötrelem volt…. . Kína jutott eszembe mint ma sokszor. Drágállták tavasz végen az aranyat 2300 körül na most……
Persze,együtt élek a nagy testvérrel. Annyit változtattam, hogy a hálószobába esténként nem viszem be a telefonomat, azóta a telefon csöndben van, biztos megsértődött. Nem akarom, hogy a titkos fogásokat ellessék.
én azt vettem észre, hogy te mindig egy kicsit "korán ülsz fel a lóra "! Ezen kéne egy kicsit csiszolni! Mondjuk átállítod az ébresztő órát, vagy hasonló...:)) Remélem most jó lesz, de jön a hétvége is és ha jól emlékszem, nem szeretsz pozíban maradni rá! 31.85 felett, a pingvin vigyáz rád...🐧👍😃😃 Ha ma estig nem lesz fül ☕, akkor eltorzulhat már hétfőre.
Pali látom megtanult magyarul az Iphonod. Képzeld nekem Huawei van, a múltkor kerestem a lázmérőt, de az istennek nem találtam sehol. Amikor a telefonom megszólalt Józsefvárosi kínai tájszólásban, hogy nappali alsó fiók.
Köszönjük szépen! :) Jelenleg erre a a legmagasabb (TL33) certi is alkalmas, mert annak a kiütése 29,53 $, ami XAG/USD esetén 29,2 $ körül van. Szerintem Pakk fantáziáját inkább a TS certik csiklandozzák most. Ott a legkockázatosabb a TS11 33,48 (33,15) $ -os kiütési árral, viszont 15x feletti tőkeáttéttel... :)))
Itt már nem lehet támaszokra adni, mert akkora gyertyákkal rángatják, és átjárt már rajta, hogy nincs értelme! A piros madár még él, vagyis van helyette másik, de ugyanoda esik és nem változtattam rajta. Én a két piros trendvonal záródására figyelnék, ha beesne megint! Még egy lefelé kör benne lehet a vonalig, mert csak egyszer érintette az alsót, de azért a fülesre figyelnék, ha vissza emelkedik előtte! Talán olyan certi kell, hogy ne üssék ki, egyik trendvonalnál sem... :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)