Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem akarom itt offolni a topikot. Ha nem megy az egyik irányba, megy a másikba. Nehézkes terep ez a 19 környéke, nehézkes időkben. Másrészt meg szerintem gyengül el folyamatosan a trend, laposodik, nyúlik. Indokolatlanul nagyokat tud esni, 3000 ugyanúgy lehet mint ahogy 2000 esés is volt. Harmadrészt oda mutat a 23-as fibó. De ezt nagyon sokan csak elliott 4-nek tartják, utána meg rakéta.
Annyira kurvajó neked. Simán végig tudod venni az esést, míg mi kimaradtunk a legaljából. Most meg már eladni is el tudsz ha szabadulni akarsz a legaljon vettektől
Fordul az folyamatosan. 32,7 körül álltam be short - ba csak a profitot forgattam vissza egyenlőre. Azt azért hozzátenném , hogy a KO nem a határidős termék árához van viszonyítva és 30,2 USD. Van némi kockázat a dologba de mar így is jókora profittal tudok még 10 percig zárni ha szeretnék. Ezért szeretem a Börzért
A továbbiakban egyelőre nem tudok mit mondani, mert ez túl nagy esés volt egy nap alatt! Visszaugrik valamennyire, de a folytatást nehéz megmondani! Az esés mértéke szuper eddig, csak ennek 4-5 nap alatt lenne az ideális ideje. Tehát, legalább három nap kell még a megnyugváshoz és hogy "kiderüljön", mi is volt/lesz itt... sacc/kb :)
Én most valamiért pakkal értek egyet vagy legalábbis tartok tőle inkább így mondom, ekkora piros gyertya ritkán marad következmények nélkül. Lehetségesnek gondolok egy alacsonyabb aljat még ennél.
Egy deka OTP papírom sincs… De nem igazán látom mitől esne az OTP? Csak a koronavírus és az ukrán háborúba esett.. 23 ezer felett merném jó szívvel shortolni
Hatalmas szükség van az elemzéseidre, rengeteget segítenek , hiába sejtem az irányt a meddig nekem mindig probléma de te megoldod mindig amit köszönök !
Otp-ben csak húzom a longosak agyát, de az esést komolyan gondolom ott is. Csak nem akar beindulni, de előbb-utóbb elfogy a longnafta. Mindegy is, itt nem szórakozok mert itt legalább szívesen látnak :) Szerintem veszélyes terepre érkezett ezzel a maival: https://www.tradingview.com/x/eHovvqXW/ Én belelátok még 1-2 dodónyi esést. Jobb esetben az megfogja.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)