Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Amúgy valakinek van értelmes magyarázata mi történik ? Olaj ezüst arany a mélyben, miközben a részvények meg szépen emelkednek. Egyvalamit tudok ami ma történt, hogy kinyitott Kína, dehát ebben csak nem az ő kezük van
Olvastam ezüst ETF-ekről, ez a legjobbak közt van. Ha jól emlékszem tőkeáttételes. Viszont annyit tudok, hogy nagyon sok etf van, ilyen-olyan dolgok miatt oda kell figyelni milyet vesz az ember. Nagyobb esésnél érdemes lehet nyugisan beleülni.
Azt szeretném kérdezni, hogy ETF -el is foglalkozó, ahhoz értő kolléga van-e esetleg közöttünk? Kinéztem egy ezüst etf-et, csak nem tudom van e valami buktató benne. Nem lenne rossz ebben várni a 38-48-as árat, izgalom nélkül, akár nagyobb pénzzel. Szóval ez lenne: AGQ Proshares ultra silver. Nekem életemben 2X volt ETF, azt is vetették velem.
Engem nem ellensúlyoz semmi kemény mínusz a mai mérleg... Otp trade nem jött össze , Ricsi csak mutatóba van amit ma kaptam, olaj biznisz is még minuszos amit ma vettem, kiütötték az ezüstömet , és ami van az is vastag mínuszba figyel , tl33 amit vettem tegnap! már az is 40% mínuszban... Már ami maradt mert adtam el belőle mínuszban .... Jó kis nap volt ez 😮💨
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)