Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Inkább nevezném a húzásomat vakmerőnek :D Amúgy 1h-tól 5h-ig Bolli teteje + RSI kiakadva. Ezért gondolok egy kis visszanézést. Ha nem is zárásig, de az éj leple alatt kicsit lehűl szerintem, aztán fel. Egyértelműen bull trend van! Gondoltam egy rövid shorttal beszedem, amit a korai eladással nem nyertem meg. Aztán lehet koppanok 🤪
merész vagy rohadt bullos naposon, igaz óráson már ki van akadva 1500-on is elment volna a tl20 a fene essen bele azt hittem visszanéz, de lehet megy 24-ig mostmár
Röviden: Ricsi pesszimista vagyok, ezüstöt most kezdtem el kiszórni igazán, szép profit van már vele. Hosszabban: Szerintem is még van felfele valamennyi, akár ez a 23,5. Addig valszeg mindent kiszórnék. Ricsi nálam nem bullos, akkor lesz az ha megmarad 9600-700 közt és kioldalazik a csökkenő csatiból, vagy ha esetleg 9700 fölött zár. Amíg itt az eladó erre kis esély van. Ha agreszívebben adja és beadja 600 alá onnan kezdődik a nagyobb baj igazából.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)