Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azt nem is értem. Nálam simán működik ott is a reál. SmartBrókert használok. A beállításokban: “Auto kiléptetés”: 1 óra, “Auto frissítés”: 5 másodperc, “Multitasking”: On
Azt én is nagyon, illetve 400 Ft-os €-t. Ma eddig szépen néz ki a nap. OTP esés megállt, Ricsi is magára talál, Ft romlik, ezüst alakul. Csupa zöld pozi (kivéve Mol-t, az nullás. Bár azt hosszabb távra vettem). De nem iszunk előre a mackó bőrére! Nyugtával a napot! ;)
EUR/HUF TL59-et vettem még kamatvágás előtt, az most szépen terem. Ha ezt bebukom max ott kompenzálok, és akkor 0-án zárom a hetet. Hacsak valami csoda folytán le nem fordul az is 😵💫
Arra gondoltam, hogy azt írtad: "hetfo keddet nem szeretem munkahelyrol vagyok es ott rossz telorol. Mindig kilep raadasul." Ha SmartBrókert használsz, akkor a Beállításokban kapcsold be a Multitaskingot és nem fog kilépegetni ;)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)