Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Abszolút igazad van abban, hogy Bull trend van. Az én véleményem szerint, ettől függetlenül az ezüstnek van egy viszonylag jól kereskedhető volatilitása. Mivel 24h kereskedés van, ezért az eltérő piacok hangulata és fókusza is sokszor megfigyelhető az árfolyamon. Még annyira nem ástam bele magam időm szűkében, ezért is keresek kapaszkodókat. Megfigyelésem szerint "tiszteli" a Bolli-t és az RSI-t. De persze ettől még lehet, hogy téves az egész hipotézisem. Ettől szép ez. :)
Én egyébként ezt nem értem, várhatóan a közelgő kamatcsökkentések miatt ezek az eszközök trendbe állnak most vagy legkésőbb néhány hónapon belül. Ilyenkor szerintem a daytradelés és a szintkereskedés téves kereskedési forma. (Az igaz pl. hogy ha teszem azt az OTP Föld Kincsei bef. jegy árfolyamát nézem, akkor azt látom, hogy leginkább az egyes szintek alászúrása vagy visszatesztje idején indul meg az árfolyam - nem a nagy elrugaszkodások esetén. Ergo a nagyok is ilyesmit kereskednek, de ott egész más mennyiségek mozognak, gondolom a nap 24 órájában döntési helyzetben vannak és az arányosan vetített költségeik sokkal alacsonyabbak.)
Hát itt sem állok túl jól. Lehet, hogy korai volt még a short tegnap záró előtt. Féltem, hogy lemaradok egy esetleges éjszakai visszatesztben. Szépen tartja magát, folyamatosan magas RSI-vel Bolli felső tetőn. Azt figyeltem meg, hogy 1h-n általában ha le jön, 50 RSI körül fordul, míg 5h-n illetve naposon bejárja a Bolli alját - tetejét. 1h-n Bolli közép feljött 24-ig és szépen szűkülünk, naposon és 5h-n pedig van tér lefelé, de 23-ig már nem biztos, hogy visszatér. Inkább 23,5 - 23,7.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)