Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Alcoa shortom jól vette ezt a vacak ipari adatot! Egyből esett egy picit, hogy lassan nincs kinek bauxitot feldolgoznia. Csak már tényleg régóta esik, egy trendváltás vagy megálló elképzelhető. Mindjárt jön az adat a gáztarozókról. Remélem dugig vannak és mehet a short.. . Ezüstnek nem esett jól a gyenge PMI, de bízzunk nemesi rokonságában.
Kiváló az aranynak a PMI is jócskán esett. 50 alatt hanyatlik az ipar. Ez pedig 46.8. Ha nem vágnak kamatot nem lesz itt puha landolás. Csak tartson ez ki egész augusztusban! Irány 2500 továbbra is. Még egy kis világháború és akár a 3000 is meglehet idén….
BHP Group urán bányám hihetetlen oldalazó. Na itt nincs nagy mozgás de az oldalazás miatt szerintem könnyű kereskedni rajta. Amikor a napos RSI és árfolyam lent van veszek amikor fent eladok. Hihetetlen ez az árfolyammozgás. Nagy hibát nehéz véteni. Gyakorlatilag két párhuzamos vízszintes egyenes között mozog le- fel. Évek óta! Hihetetlen! TA elemzőknek érdemes megnézni ha nevetni szeretnének! Mellesleg a világ egyik legnagyobb urán ellátója (is) a vállalat. Látszik fix vevők azok akik uránt vesznek. Baromi stabil az árfolyam.
Délelőtt is emelkedett az ezüst. Valakik tutira tudják ezeket az adatokat vagy kiszivárog. Amikor még eseget adatkozles napján, akkor meg jó nagy zakó szokott jönni 1430- után
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)