Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A TL73-nek és a 71-nek is kb heti 5 ft a kamata. Filléreket nem kell számolni. Az árjegyzői 15 ft untig elég a Mol-nál, nem kell még +14 ft, ami a kettő certi közötti különbség.
Köszi. Tök röhej, de tényleg a nagyobb forgalom miatt választottam. A certik adatai persze nekem is megvannak, de gondoltam a többiek jobban tudják. Napok óta figyelem egyébként, hogy valaki a TL70-el több ezres tételekkel milyen jól kereskedik.
Múlt héten ugyanez volt a műsor ,ha jól emlékszem , mentünk szépen fel aztán zuhanás. Érdekes , oldalazásnak egyenlőre nyoma sincsen. Nyitott pozícióm egyenlőre nincsen.
NZI, azt szeretném kérdezni, hogy ha a MOL TL73 jobb, mint a TL71, akkor miért az utóbbiban van ált. nagyobb forgalom. Eszembe jutott, hogy e miatt választottam ezt a certit én is.
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A korrekciós fázisból a múlt héten tört ki felfele. A fő trend eleve emelkedő volt, így egy long jelzésnek tekinthető a megindult emelkedés. Amíg a vékony zöld trendvonal felett van a görbe, addig a hosszabb távú emelkedő trend él. Ellenállások: 31,25; 32,86. Támaszok: 26,56; 25,78; 25.
Hát az van, hogy lesz most egy elég fontos meetem. Lelépek, délután jövök. Ha addig gebasz van, hát gebasz van. Amúgy nem gondolnám. K.O.: 28,9266. Ha ekkora lenne a baj, akkor két kézzel kell venni a shortot, aztán visszahozza... :D De, hogy ne csak az üres szavak legyenek: Bull, de van most egy kisebb csökkenő trend, amit 31,6 környékén el is felejthetnénk, míg lefelé akkor van baj, ha a 29,5-öt átviszi. (1D) M5-ön bull, inkább ez az érdekes mára: https://www.tradingview.com/x/j7RTKhnK/
tl28 már hetek óta megvan, sokszor az ugrálgatás se jó, meg a fene fogja állandóan nézni. Belefáradtam már kicsit amúgy. Idén nagyon jól megy a biznisz, de volt benne munka bőven.
1-2 napnál tovább nem szoktam hagyni, van hogy napjában többször adom, veszem ugyanazt a kis profit is profit .Van pár ami hosszú távra van de az ilyen 2-3x tőke áttétel megy mérföldekre a KO szinttől az árfolyam. Év eleje óta alatt ezzel a stratégiával dupláztam a tőkémet úgy , hogy a legvégsőbb esetben is csak a portfolió 10% van certifikátokba.
Sikerült jó áron eladnom a tegnap előtti nagy leszúrásban vásárolt certimet ,nagyjából a tetején. Mire nyit a BET nagyjából ugyanott lesz az összes erste certi ahol tegnap záráskor sajnos vagy lentebb.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)