Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hosszabb távra veszek de nem szeptemberre tervezek realizálni. KB. december lehet óriási! És ekkor új elnök , decemberi arany ralli, tuti kamatvágás.......
igen! De a szeptemberi kamatvágás még jó adatok mellett is kétséges! Oka az elnökválasztás. Példának azt mondom nézd meg MNB -Pénzügyminisztérium vitát....
Szerda a mai Japán nyitás nem okozott sok meglepetést. A Kínai viszont megmozgatta a piacot, de csak rövid időre. Ma nem várunk sok adatot, így a TA fontos jelző lehet. . Ázsia: Oldalazó nyitás. . Európa: Némi csökkenés a londoni nyitással . USA: 16.00 Powell folytatja a félrebeszélést... . A fenti programot ma egy nappal előbb írom.
Ha csütörtökön jön egy nagyon rossz adat ,akkor a szeptemberbe belelengetett kamat csökkentésének is lőttek , értelmezhető így is a mai beszed majd a csütörtöki adat tükrében.
Ezüst Tl 26 jó termék! De nézzétek meg az arany Tl20-at is! Azt gondolom ezek biztonságosak és többet fognak fialni mint az állampapírok. . Mai hazai inflációs adat hazavágta a kötvény hozamokat.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)