Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mérges vagyok sajt magamra is, minden info rendelkezésre ll mégis elbalfaszkodom..S nem az az info hogy valaki 100 K-ért vesz--lényegtelen...Ő se mindentudó..De ha tudjuk hogy ennyi adat jön...hh. de azt se úgy kell nézni hogy 1 nappal előtte--minimum egy héttel előre kell készülni...minimum..
Ezt azért így nem jelenteném ki. Mellé fog az ember olykor? Ki nem? Szerintem van itt a topikban jónéhány hozzáértő! Persze mindenkinél vannak ügyesebbek, okosabbak, jobban informáltak. Egy ekkora esést mára sokunk nem látott előre. Ettől tartom, hogy az emelkedő csati alja 29-nél van, de mivel rollover volt, így a TL29 kiütése közelebb került, kvázi egy leszúrásnyira. Azt bármikor megcsinálja, ha így adják és még csak nem is sérül a trend. Lazán állunk hozzá? Páran igen, mert a certifikátban tartott pénz nem a vagyonunk. Én például 5M Ft-al kezdtem “játszani” két éve. Most úgy van 30, hogy a Ricsivel és ezüsttel csak idén buktam 10-et. Szerencse lett volna a többi nyerő? Talán, de talán nem…
nem értetetk ti ehhez egyébként..Sokszor nyertek mert pozitivan lltok hozzá, lazán..de..pozíciót nem úgy kell kiépíteni, hogy TL 29.. Kevés TL29em van. Úgy voltam vele leszarom ussek ki..Bejön máshol de a tőke nagy része TL25be figyel..De erősen meggondolom hogy holnap ne tegyem t másba ahol nyugodtan ugyanezt a pénzt meglehet keresni..Nem hiszem hogy nem ütik ki sajnos...
Még van 2-3 tized dollár. De nem akar megállni az esés. Akár Ázsia is kiütheti... Ha nem húzzák vissza 29 fölé szerintem Ázsia kiüti. A múltkori alj 28.65 (a xagusd) volt, még egy dupla aljban bízhatunk hogy megfordul, kb annak viszont most meg kell történnie. Ha új aljat csinál 28.6 alá , akkor lehet vége a tl29-nek
Marketwatch-on megvan 10 perc csúszással. Még nem volt KO. Hol lehet követni realt? Visszaolvastam, látom eladtátok. Hát én így jártam, 13.30-ig figyeltem, utána meg nem tudtam ezzel foglalkozni. Nagyon zűrös napom volt, ez az esés most nem hiányzott még a végére.
Brókeremtől megkaptam a legújabb kereskedésre vonatkozó adatokat. Nem közlöm. Oka, hogy befolyásolná pozíció döntéseiteket. A COT adatokkal együtt viszont van egy hangulati képem. Long hangulat egyelőre az erősebb. Bármilyen irányú trend lesz az erősödik.
29et dobtam , 28 marad. mérges vagyok, hogy a beállitott péntekit épp csak 10Ft-tal nem érte el és gépközelben sem voltam.. majd visszajön, de a nagy csapkodasban nem szeretnem ha kinullazodna. egyelőre mozi.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)