Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
28.482 KO picit magas, de legalább kereskedhető hosszabb nyitva tartással. 27-es kiütésűt keresek. Klíma az alap a kereskedéshez! :) Hűteni magam. Szilvafám is van de idén alig van levele megtámadta valami hiába permeteztem. Más fám nincsen ami alatt lehetne spekulálni.
12 óra meló után ha éppen nem ékszaka dolgozom csodálatosan alszok, nappal azért megy a klíma 26 fokon, így elviselhető. Mondjuk most éppen a szivarfa alatt várom a csoda eljövetelét :)
Apropó hogyan alszotok mostanában? Eszembe jutott : Nyár van. Dög meleg van éjjel. Ha kinyitjuk az ablakok a szúnyogok jönnek be. A nap is sokáig világít. Éjszaka forgolódás, verejtékezés. Alig van levegő. Na ehhez pluszban nem hiányzik a Tl 29. :) Tanulság : a Tl29 az ősztől lesz jó. :)
Nekünk múlt héten szombaton a bal hátsó lengés csillapító adta meg magát és szakadt ki a helyéről. Szerencsére filléres alkatrész adta csak meg magát de kirándulni indultunk a Bakonyba ,vagy 50Km- t kellett 30Km/h val hazafelé jönni a másik autóért 😅
hát gyerekek.. ma delben elrepedt az egyik első szelvedonk, a hoseg kikeszitette, a masik kocsi hatuljat meg korabban egy kamion elintezte.. ugyhogy most belevettem még egy kicsit 29-be :) megprobalok egy cserére valót eltenni :DD
Valamikor Amerikában ugyanúgy elfogadott volt az ezüststandard, mint az arany standard. Az átváltási arány nagyjából leképezte a kibányászható mennyiséget...Az ezüstnek arányaiban az arany hoz viszonyítva fentebb lenne a helye... ipari fém és a jegybankok megőrülnek az aranyért. A petro dollár kezd inogni ...Első blikkre azt hinném hogy a Wall Street urainak jobb az alacsony ár.. De ha már Kína ennyire rá kattant ... ki tudja ? 😂😂
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)