Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
azt nem lehet rosszkor venni minden nap pluszos :) vagy ha rosszkor is veszed másnapra kiolvadsz :)) akkor lenne lejtmenet ha belevennék, mindjárt kipróbálom, de tényleg halálkomoly
Brókerem ezüst mai elemzése/híre: (Záporoznak a hírek. Szerintem ezek már be voltak előre készítve. fizetős így nem tudom linkelni) . Az ezüst, egyrészt befektetési eszköz, másrészt ipari fém, amelyet elektronikában és napelemekben használnak, jól teljesített az arany erejének és szilárd fizikai keresletének köszönhetően. A fém unciánként 29,20 dolláron forgott kedden, ami közel áll a májusban mért több mint 11 éves csúcshoz . "Az ezüst jövője fényes, ami a zöld energiára való átállásban való felhasználását illeti. Az arany ára még tovább emelkedhet, és az ezüst ára is ezt követi majd" - mondta Michael DiRienzo, a The Silver Institute elnök-vezérigazgatója. . India ezüstimportja az év első négy hónapjában már meghaladta a 2023-ban elért összértéket, a napelem-ipar iránti kereslet növekedése és a befektetők az arannyal szembeni jobb teljesítményre tippelve – mondták a kormány és az iparág tisztviselői a Reutersnek a múlt hónapban. . Az ezüstpiac jelenleg a negyedik éve él a strukturális piaci deficittel a magasabb ipari keresletre vonatkozó várakozások miatt - mondta a Metals Focus a Silver Institute nevű ipari szervezet számára készített kutatásában.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)