Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Brókerem friss híre: (Nem tudom linkelni mert fizetős) . Írta: Brijesh Patel és Ashitha ShivaprasadSZINGAPÚR, június 12. – Az arany villámgyorsulása az egymást követő rekordmagasságok felé minden jelét mutatja, hogy 2024 második felében folytatódni fog, mivel a nemesfém alapja szilárdan a helyén marad, bár unciánkénti 3000 dollár a kereskedők és az ipar számára magasnak tűnik. - mondták a szakértők.A befektetők tömegesen özönlöttek a nemesfém felé, a monetáris lazításra vonatkozó várakozások, az európai és a közel-keleti geopolitikai feszültség, valamint – legfőképpen – a Kína által vezetett jegybanki vásárlások miatt. . Hmm már nem az ördögtől való a 3000 USD arany, hú ez az ezüstnél nagyon-nagyon magas ár is lehet.
tényleg! pont tegnap gondoltam rá nálad mennyi? nálam 84ezer a múltkor is valami ilyesmi volt és felhívott az erstétől valaki hogy elb@szták közben átvezettem onnan a másik számlámra és mínuszba kerültem ezért töltsek fel pénzt hogy ne legyen minuszos a számla, és 50k-t be kellett utaljak... nekem ez megint nem reális összegnek tűnik a múltkori alapján, szóval nem tudom mi a franc van
Ugye vizsgáltam korábban a Michigan Egyetem inflációs adatait. Ami a CPI előtt jelenik meg. Ott megjelent a hónapon belüli csökkenés. Most a MOM CPI adatokat vizsgálva bizony jelezte előre. Alap CPI MOM is csökkent és a "teljes" CPI is hozta a csökkenést. --->Tehát ez a mérőszám nem pontos, de más pl. JOLT-CPI korrelációval együtt sugallhat előre eredményt! Érdemes lesz figyelni!
Igen nagyon igaz! Az ilyen adrenalin fröccs okozza az aranylázat! Csúszó stop, sávos vétel és akkor nem lehet nagy baj. Certifikátnál meg irtó sok türelem rá kell ülni a praclinkra. Türelem-türelem-realizálás időben vagy zárás-türelem-türelem lehet a jó stratégia.
VIX -0,4%-on tehát megnyugodni látszik a piac, borítékolható mára egy S&P menetelés, hacsak este FOMC bele nem piszkít. DXY a tartható vállalható 104-re esett. -Ez jó szint de 103 ami már szuper is lenne!
Na most elmondhatom a korábbi hírt India infációja is esett és nőtt az iparuk! Kivártak ők is, sejtettem így nagy lesz az elmozdulás, de még lehetne nagyobb. Csakhogy nincs vége a napnak FOMC prognózis este fordíthat mindent, így türelem! 15-30 perc múlva stabilizálódhat a helyzet akkor stoppal lehet kezdeni nyitogatni a kellő irányba de még csak kicsi pozíció méretekkel. Türelem!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)