Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én személy szerint nem vagyok túl izgulós. Ki szoktam ülni, ha van egy határozott elképzelésem valamiről. Persze bosszantani bosszantanak az elmúlt időszak mozgásai. A mai OTP még meg is emelte a pulzusomat kettővel... Mindenesetre az elmúlt 48 lezárt pozícióm mind +-os. Most 19 certi pozi van nyitva (29,6M Ft), abból 4 van pluszban (szerencsére a nagyobbak), így a nyitott portfólió "csak" -5%. Mozizok, remélem happy end lesz a film vége!
Ezust shortot kukaztam , ha beesik majd veszek . Ricsi bukovar … de nem adom el tl39 et tartom , egyszer pluszbakerul :D aztan van otp az is bukovar egyelore de nem izgat mert tl90 nincs csak 89 es 88 . Ev vegere 20 k ra varom ha nem lesz jelentos valtozas . Az legrosszabb esetben is 1000 ft haszon certinkent. Es van 1400. Ha lentebb mennenk meg bovitenek tl88 bol , de szerintem ez az alj , megy a riogatas azoktol akik shortban allnak , de az nem fog jonni. Ha jon akkor ajandek vetel lesz.
Ha így érzed, akkor vagy túl nagy mennyiséggel/áttéttel kereskedsz vagy 'kényszeresen' túl sokat kereskedtél és szünetet kell tartanod. Ilyen premisszával nehéz nyereségben zárni.
De igen, és nagyon idegesít is. Ezüst forgatókönyv a szemem előtt: eladom a shortom, 5 perc múlva elindul felfelé, veszek longot itt 1100 körül, na, az meg 7 perc múlva elkezd esni. Szép kilátások.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)