Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Otp is es richter is van :D en kiulom sot vettem még az ezustbol otp tlt amig van. Most lehet esik veszek még az eldoboktol. Nem fog kozni . Szimplan a funda miatt. Riogatnak balinek , lehet csunyan nez ki , de ez semmi. Sima napi mozgas. Aki azt irja hogy 14 ig lemegy meg mast nez:D van egy “mennyit er az otp” topik na ott levezetik neked. Szerintem ev vege 20. Nyilvan lesz ebben lejtmenet még , hullamzas de azt meg kell ulni ennyi. En heti 30 forintert hajlando vagyok varni. Ebben a honapban meg lesz up and down. Ricsibol indulok ki, ostromoltunk nagyon jelenteskor aztan visszaesett, itt is ugyanez. Aztan tamadtunk ismet, na ott fogok rladni.otp siman tud 600 as mozgast csinalni napon belul is.
Arany kezd beindulni! Már húzza magával az ezüstöt. Már pluszban van. Ezt lekövetni nagyon nehéz! Nekem az a stratégiám, hogy fémet nem shortolok inkább kivárok. Shorttal szinte mindig megégettem magam.
Ezaz hogy esik... Ejj hogy nem vártam még egy kicsit ... Igazából reggel beraktam 450-525 közé az eladást de volt egy gondolatom hogy veszek még ezer darabot 440-nél Hát az ki is húzott volna a szarbol Most már longban ülök Arany kitört tegnap ezüst is menni fog nekem long ez a shortot meg hagyom a fenébe
Igen! Lejt a pálya a menekülő fémeknek, eszközöknek! Óriási benne a potenciál, de olyan mint egy zabolátlan ló. Nehéz megülni, de aki ráérez az jól járhat. Szerintem az USA infláció elkezd csökkeni így elkezdik beárazni az első kamatvágást ami nyár eleje lehet. Egyébként a piac kezd lenyugodni. Arany visszatért oldalazásban, de nagy forgalommal az ezüst éppen esik szintén giga forgalom mellett Mindjárt lehet folytatni ott ahol abbahagytuk vagy ellentétes irányba….
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)