Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szóval... Nem fostok a shortot tartani? Volt 500 felett hogy dobjátok. Én pluszban is eladhattam volna de bukovári volt végül mert nem mertem tartani hétvégére. Ha megindul pillanatok alatt 25 fölött lesz.
Óriási bukóban ülök épp (múlt héthez képest). Tudtam, hogy el kell adnom pénteken OTP certiket, be is álltam előre eladásra, de épp nem vették meg egyiket sem (nem tudtam gép előtt lenni egész Csüt-pénteken). Ricsi + MOL is bukóban, Ezüst short még a hígítással együtt is -30%. OTP TL89 és 90 még pluszban, de TL88 már -12%.
Jó írás. Abszolút így látom. "Szűkülés van, valamerre ki fog törni az elkövetkező hetekben és én is a felfelére szavazok" Ezt még februárban írtam ide.
Van 500 dolláros jóslat is. Kiyosaki :D Amúgy meg 30 dollár idénre ahogy néztem, jó pénz lenne ez. Hátha vagdosni kezd a fed hamarosan, akkor beindul majd ez.
Korábbi tapasztalatom, hogy ha az egyik véglet felől elindul a másik véglet felé, akkor nem áll meg félúton. Ettől még ebben az esetben történhet másképpen is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)