Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Lehet nyitóban kéne venni valami OTP tl-t és a bolondok órájában úgyis felhúzzák legalább valamit kihozni belőle. Vagy esetleg tartani délutánig attól függ hogy alakul
Azok voltak az utolsó fityingjeim nekem is. :) Gondolkoztam tőke bevonáson a pmápokból de végül nem léptem meg. Azok 19.1%-on ketyegnek, nem rossz pénz az se idénre. Jövőre viszont a fene tudja mi lesz azzal is
én akkor építettem át otpbe mikor eldobtam a ko elott.. 88ba leginkább a meglevők mellé, aztán amikor visszaneztunk otpben akkor at tudtam forgatni 90be meg 89be. illetve kicsit molba is. tkommal még nem nyultam mellé eddig szerencsére. sajnos én is rengeteget pumpaltam utana bele, hogy a bukot egyszer visszaadja. ugy nez ki most meglehet. mindjart kiderul milyen lett az otp q1. remelem ressel nyitunk es meg sem allunk 19k-ig a 9600as szint engem sem nyugtat meg, sokkal jobb erzes lett volna ha 700 fole tudna zarni vegre
Telekomom valamiért nincs. MOL se de azt tudom mért nincs. :D A telekomot mindig eladtam mert mindig féltem hogy leesik. Egy pár nap tartás után. Azután egyszer nem vettem már. Ricsivel meg nem úgy vagyok mint te, hanem pont hogy mindig duplázódott, illetve triplázódott a pakk, tl41->39, aztán 39->38 cserekor. Rengeteget öltem bele. Végre mutat valamit. Kicsit azért félek, hogy leshortolják megint. Ez a 9600-as szint, innen kezdődött a múltkor a is...
Végig vettem lefelé azért volt már 3000. Párszáz elég fent beragadva, de már vastag pluszban van az átlag nyilván. Még úgy is hogy a másik számlán lévő 600-at adtam most el, amiket 900-850 ft közt vettem.
tyű de szép, azert az a 2400 ezust nem semmi :) 630 / 026om ag 500 / tl90 otp 574 / tl89 otp 2000 / tl23 tkom 2000 / tl71 mol és 1000 / tl38 ricsi --> (3300 tl41em volt korabban...) meg mellettük pár részvény
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)