Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ricsiben aggaszt a short állomány. 300ezer db van shortban. Kielemeztem, februárban volt 4 csúcs, 9800-9900 körül vagy fölött, és a short állomány fele akkor nyílt. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lettek ezek zárva 9000 alatt?? Ki az a hülye aki nem zár ezer Ft esésnél? És aztán végignézi hogy 9650-ig feljön a papír? Pontosabban hó végén még csak 9300-nál jártunk. Lehet amúgy azóta is zártak. Rohadt becsapós ez így. Ha fel tudna jutni 10000-ig szerintem a shortok nagyrésze ott kistoppolódna. Na és onnan lenne az igazi rakéta.
Legyen igazad LOL, bízzunk az ezüstben. Az én legnagyobb hibám, hogy MOL certből kevesebbet vettem, mint terveztem, és még napon belül el is adtam. Haszon 2/3-át nem fogtam meg. Eredeti tervem teljesen más volt, nem is tudom mi ütött belém.
Én 500-at. Mondanám, hogy csupa rossz döntés ma, de én 30 fölé várom jövő héten! 😊 OTP TL-t nem adtam el, na az rossz döntés volt. Nem nyitottam shortot, pedig terveztem…. Ricsi TL-t tegnap ijedtemben eladtam és ma nem vettem vissza, sőt még tartom a TS-t… hát izgalmas hétindító lesz! 😅
Milyen jó lenne mondjuk ráhagyna az ember 0.1-et vagy 0.2-t és go... Amúgy most visszanézve ott ordít 5 perces charton a duplacsúcs, és a második csúcsban is ott van 2 mini duplacsúcs... Ha egész nap tudná ezt figyelni az emberfia...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)