Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagyon fura a Ricsi amúgy. Nincs forgalom de valaki kis sunyi módon veszi. Olyan mintha gyűjtögetné, de nem akar forgalmat csinálni mert akkor túl hamar és gyorsan emelkedne.
Mikor eladok mindig emelkedik , mikor nem akkor esik. Ez ilyen. Sokszor ülni kell csak benne. Az a legjobb. A Ricsi teljes pakk megvan amit a tl39 KO napján vettem , meg nyilván előtte napokban. Azóta ott pihen a számlán.
Nagy öröm ez! :-) Itt van a hüvelykujj szabály egy békésebb felhasználása: Ha kereskedés után túrázni mentek, akkor annyiszor negyedóra van még napnyugtáig, ahányszor elfér az ujjad a napkorong és a horizont között. ;-)
A TL26 helyett a TL27 -be vettem bele szerencsére csak minimális darabszámot. Nem tudom miért nem találta a rendszer, mindig ISIN alapján keresem, végre ma meg is találta de 3x minimum jeleztem a problémát. Vannak nagyobb bajok is gondolom azzal vannak elfoglalva.
Senki nem tudja meddig mehet még, simán lehet 29,5-is vagy amcsi kereskedési időben elkezdődik a realizálás. Éves szinten vannak 30- 40 dollár per uncia becslések is. Jövő héten én részvénypiaci korrekcióra számítók, lehet ezt a pénzt átforgatom részvény shortba.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)