Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ó! Ti Certisek, határidős fém tulajok, tudnátok ez milyen piac..... Itt nincs "Richterre várunk", majd beszakadunk epizód! Óriási a fémpiac volatilitása és itt olyan nincs , hogy nincs vevő vagy eladó! Ez más befektetési osztály mint a részvény!
Palládiumban egyelőre bukóban vagyok. Az autóipar rájött, hogy a katalizátorokban a platina tudja helyettesíteni a palládiumot. Óriási változás ez! De tudni kell, hogy a palládium sokkal ritkább mint a platina! Egyben a legdrágább nemesfém!
Vigyázzatok! a délutáni hírre beszakad a dollár! Tehát nem a fém erősödött. Holnap korrekciót várok mert a dollár már csak ilyen. Aki akar és tud realizáljon!
Nem hiszem, hogy várok addig. )9707-es rv. árfolyamon visszajön a 41-es KO-ja. Ezt ugye rv. vásárlással fedeztem le. Szerintem ekkor fog eladásra kerülni az összes TL38. Részvényt még nem tudom eladom-e, majd úgy is beszéltek korrekcióról.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)