Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Inkább csak ahogy Farkasfu írta a “ kínlódás “ zavar .. Csak Ő tud jó képet vágni , mint tanítóbácsi - engem meg untat … Nem értem ha valakinek fogalma nincs arról amit lát ; miért nem bír nyugton várakozni… Egy FED döntés előtt főleg ..De mindegy is ..
Én kikérem :-) Én nem szenvedek, csak a nyerőket nem igen veszem figyelembe ... az természetes :-) A veszteségnél meg zokogok :-) Neked is ritkán köszönöm meg hogy ennyit segítesz ... de most megteszem. Köszönöm! :-)
Hiába mondtam nekik , hogy várjanak / nincs ezüstöt / eladtam ezüstöt / ; ezek a remek emberek képtelenek jól aludni , ha nincs ezüstjük.. Ha meg van azért ..😂🥷🏼
Sajnos ennyire bátor nem vagyok. Én egy nap párhuzamost beszoktam vállalni. Ha irányt váltok akkor TL mellé megveszem a TS-t és tartom másnapig ... néha ez egyenlő semmit tevéssel. De most az OTP-nél 3x TL van és 15x TS ... (persze van TL99 na az már 17,5x ... jó benéztem)
én nem figyelem a certiket az Ersténél, az már sok és bezavarna az elemzésnél, csak a ti hsz-tek alapján rakom össze a képet, a kínlódásotok alapján. Azért is próbálom rövid tf-n felvázolni a dolgokat, mert sejtem, hogy minden kanyar számít!
Érdekesen álltok a dolgokhoz… Volt egy nagy esésünk - amire nem nyitott átok shortot - ezt papírforma szerint Ázsia megfogta … meg se vártátok még Amerikát de már hasraütésre megy a nyitogatás..
én szaloncukorra cserélnék mindent! 🎄🍬 Certit mind kidobnám, persze nincs is, könnyen pofázom! Nyugodtan szeretnék aludni, ami amúgy is nehézkes... Nem tudok ebben segíteni!!
ezt már mondtam neked, hogy olykor nyiss shortot is és zárod ami nem jó. Persze gondolom a certinél, nem mindig tudsz hasonló volumenű shortot nyitni, hírtelen..
és nem zárni a shortot 1 dolcs után és vissza longba :D idénre befejeztem a tőzsdét és 1-2 hónapra..kaszinó lett az egész..maj visszajövök ha 1.5 lesz a gáz meg 26 az ezüst...és beleülök longba
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)