Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szólok majd hogy az arany longba mikor állok. Valahol 2540 lesz az alja. +-20dollar. Onnan fel kell araszolnia 2800 ig. Aztán onnan én se tudom. Ott már környezetet kell nézni. De azt nagyon. Amugy ne keresettek racionalitast, 0 dollárt érő dronos meg egyéb penny stocks, OTC részvények milliárdos capitalizacioval. Úgy hogy szabad szemmel nem látható arbeveteluk sincs. Mém coinokkal 1000 szereezni lehetett. Ez már a full eufória szakasz, amit a FED és a jegyankarok tovább fújnak. A történelem legnagyobb lufijat fújtak. És már se tudom mit gondoljak..... Racionálisan gondolkodok pedig mind ráb. sztak. Ezt az időszakot a "Hülyék diadalának a narratívájanak " fogják hívni" majd a gazdasagi történelem könyvekben. ((Ezért szálltam ki tavaly ősszel. Van egy kis nemesfem szektorban kitettsegem, veszteségben meg nem vagyok, de nem erre számoltam, ezt bevallom őszintén...))) Meglatjatok 😉 Ui: CBOE VIX 75%ot ugrik és az arany nem ugrik 4%-ot alsó hangon??? Gyerekek itt akkora árulás és manipulált piac van, hogy arra nincsenek szavak..
+ 74%-on van a VIX. Ez röhej. Most akkor rettegünk? Arany meg zuhan? Dollár 108. Itt tényleg a közgazdaságtan leszarása megy. Kíváncsi leszek a magyarázatra. Ok, coinokat nem tudom.
Állampapír :-) szuperbiztonságos certikben napizás, vagy vehetünk a saját és a sleppje részvényéből :-))))) na, inkább abból sem, hisz shortolhatja. Mostantól szerintem életveszély minden. Bármire rászáll, annak annyi. Arany, ezüst szerintem most kez lecsillapodni. Ma. Esküszöm, megjátszotta a haverokkal. Most USA-nak is lett egy "olyanja", mint nekünk.
Emlékszem mikor mondtad hogy csak az igazán kémények és ügyesek maradnak meg a fém piacon is, kezdem érteni mire gondoltál ... Olyan mozgások vannak hogy csak pislog az ember és ha rossz helyen áll vagy rossz irányba jajj neki!
Van egy vg cikk hogy Orbán kijátssza jövőre a Trump kártyát. Ezt így mondta szó szerint nagy Márton. Már olyanokat is írnak hogy azért tárgyaltak Musk és Orbán meg a 4ig vezére mert Tesla gyárat vagy műholdas valamit akarnak majd kis hazánkba telepíteni. Emellett a magyar államadósság finanszírozását is szépen Amerika befektetőkre bízzák majd.
Mindenkit emlékeztetnék arra, hogy azon a szép augusztusi napon 60-on is járt a VIX. Simán lehet, hogy tévedek (és megszivom), de szerintem nem egy karácsony előtti kamatvágás fogja bedönteni a kártyavárat. Ez még bőven csak korrekció, beinditja a buy the dip csordát. Ennél nagyobb buli majd jövőre jön valamikor.
Beze , tudod én is hasonlóan vagyok. De ez lehet nem nagy vigasz neked. Mindegy, most alszom. Majd meglátjuk Ázsia merre megy. Az biztos, hogy ők is kaptak egy gyomrost! Majd kitaláljuk merre van az előre! Olyan dolgok történnek a világban amire nekem sincs sok tapasztalatom. De megoldjuk!
Vörösben izzik minden most nyitva lévő piac….. Azt gondolom én naiv vagyok de úgy látom a világ szakijait is sokkolja a mai esemény….. Kész, fáj mindenem, inkább pihenek :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)