Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Valiz
Valiz csütörtök, 12:20
Telekomot mi lelte? Ff, ha van valamilyen átfogóbb chartod hozzá, azt megköszönöm. 
Bpali csütörtök, 11:37
Szaros kis BÉTben nincs pénz . A német részvényeket bagóért lehet most venni .. Azt hogy mibe a pénz meg látta mindenki..
Bpali csütörtök, 11:35
Előzmény: #24811  farkasfu
Egyetértek . Ehhez hozzá tehetjük , hogy buktál az Ukrán bányákat . Most épp Szíria bànyáit , gázát happolta el Erdogan .. Egy Blackrock nem szeret veszíteni 😂
Valiz
Valiz csütörtök, 11:34
Hmmmm. Most akkor mi van? TL32 KO-ja 28,09. 
Beze
Beze csütörtök, 11:31
Előzmény: #24815  farkasfu
Nem fogom bent hagyni .... Eladom a francba mindet ami van mínuszban inkább, csak lenne valami kis felkör végre 
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:31
Előzmény: #24812  Beze
másnapra bent hagyni nagy rizikó most!
Az ilyen szakadásoknak, szokott lenni párja is a közelben...
Beze
Beze csütörtök, 11:29
Előzmény: #24813  farkasfu
Jövő héten még olcsóbb lesz ;)
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:27
Előzmény: #24808  Colombo
olcsó minden, de jövő héten is az lesz? Nem tom, én nem kapkodok semmivel.. :) 
Beze
Beze csütörtök, 11:26
Előzmény: #24811  farkasfu
valami jános féle forgatókönyvre számítok a 26-28 dolláros régióba, de annyit esett már, nem akarom elhinni hogy nincs felkör
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:24
Előzmény: #24806  Beze
ha megszállná egy kisördög és elkezdené szidolozni, akkor ~31-ig is mehetne. Mostanában nem erről híres, úgy hogy óvatosan. A shortban van a nagy könnyű pénz és elindult valami tegnap! Nagy csalódás volt a támogatóknak Biden kormány bukása, sokat fektettek bele anyagilag! Trump nem téríti nekik meg, tehát marad a tőzsde, ameddig megtehetik...
Beze
Beze csütörtök, 11:21
Előzmény: #24809  Valiz
Én vettem a fene essen bele
A 200 naposról nehogymar ne pattanjon valamennyit 
Valiz
Valiz csütörtök, 11:15
Nekem sem tetszik még az ezüst. Viszont észrevettem, hogy a TL26 4000 db-os forgaloma erős. Gondolom ezek nem daytrade beszállók, vagy eladások voltak.(TL 32:7360)
Colombo
Colombo csütörtök, 11:11
Előzmény: #24804  farkasfu
Pedig már majdnem belevettem, akkor inkább kivárok.
Üdv mindenkinek, az elmúlt időszakban nem értem rá, szabadságon voltam, otthon ezerrel nyomtuk az ipart anyával, hogy egy kis pénzt is keressünk. Csak néha néztem be egy-két számomra érdekes fórumra, de certizni nem volt időm.
 Nagyon olcsó lett az ezüst.:)
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:11
Erste: "Év végi árleszállítást okozott a tegnapi Fed döntés
Bár azt mindenki készpénznek vette már, hogy decemberben kamatot vág a Fed — ami meg is történt, a 4,25–4,5 százalékos sávra csökkent az irányadó kamatláb —, a jövő évi kilátások kapcsán különféle vélemények fogalmazódtak meg. Sokak szerint érett volna még négy kamatvágás, és volt, aki szerint három is elég lenne, vagy ott van a másik véglet: a BNP Paribas szerint elég lenne, ha a mostanit követően csak 2026-ban folytatódna a kamatvágás. A Fed FOMC bizottsága szerint azonban két vágás elégséges jövőre a jelenlegi adatok alapján. Természetesen ezt nem szóban fejezik ki, hanem a „dotplot” -on, tehát a jövőbeni kamatvárakozásokon keresztül. Míg szeptemberben 3,375 százalék volt a mediánja a várható kamatlábnak, adódott, hogy 4 darab 25 bázispontos csökkentéssel számoltak korábban a Fed tisztviselők a következő naptári évre. Ezt módosították most 50 bázisponttal felfelé, 3,875 százalékra. A legnagyobb meglepetés ennek a felmerülése, függetlenül attól, hogy ez a valóságban így lesz-e, vagy sem, mivel természetesen ezt módosíthatják az év előrehaladtával, ahogy tették most is. Az aktuális piaci árazások még ennél is szigorúbbak és csak egy kamatcsökkentést áraznak biztosra jövőre. 
Powell pedig úgy fogalmazott, hogy az inflációs adatokat és a munkaerőpiac terén történő változásokat kell figyelembe venni a jövőbeli döntéshozataloknál, ez a legjobb döntés az árstabilitás, avagy az infláció letörése és a teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében. Tehát adatvezérelt üzemmódban maradnak.Emellett szóba került az újonnan megválasztott elnök, Donald Trump várható gazdaságpolitikája, amelyet az elemzők és a piac is többségben inflációgerjesztő hatásúnak prognosztizálnak ugyan, Powell azt mondta, hogy megvárják a konkrét politikai lépéseket mielőtt elhamarkodott döntést hoznának. Egyébként hasonló megközelítés jellemzi az összes nagy jegybankot. 
A Fed további előrejelzése szerint a maginfláció 2025 végére 2,5 százalékon tetőzik majd, ami magasabb a szeptemberben megfogalmazott 2,2 százalékos várakozásnál. Az infláció az idei év végére 2,8 százalékra emelkedhet, ami szintén meghaladná a korábbi 2,6 százalékos becslést. Azonban a gazdasági növekedés továbbra is stabil marad, a 2025-re vonatkozó GDP-előrejelzést 2,1 százalékra emelték, szemben a szeptemberi 2,0 százalékos várakozással. Ami ebben külön kiemelendő, hogy szeptemberben még kerek 2 százalékos növekedést vártak az idei évre, és annak várták a 2 százalékos emelkedését jövőre! Így hát ez egy elég optimista —bár reálisnak tűnő— elképzelés a gazdaság növekedésére. A munkanélküliségi rátát 4,2 százalékra várják, ami 2025-ben 4,3 százalékra emelkedhet.
A piac pánikeladásba kapcsolt a 2025-ben várható kamatvágások számának megfelezése miatt, így a kereskedési nap végére a Dow Jones indexet 2,6, az S&P 500-at közel 3, a Nasdaq-ot pedig 3,6 százalékkal ütötték meg."
Beze
Beze csütörtök, 11:10
Előzmény: #24804  farkasfu
igen kb az a 30,3 körüli ár izgatja a fantáziám, a mélypontról egy dollár fel
gyula1971
gyula1971 csütörtök, 11:08
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A piros ideális csökkenő trendvonal alatt látható korrekciós ellentrend megtört lefele három napja. Ebből az esésből új swing mélypont jöhet. A 29,69-es szint alá is lemehet, a 28,12-es szint környéki tesztelés is jöhet. Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5. Támaszok: 28,12; 26,56; 25,78; 25.
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:06
Előzmény: #24802  Beze
ezüst nem tetszik, még kómában van!
(XAG)
29,8 ellenállás, majd 30,3 "lehetne" hmm
Egyelőre nem néz ki jól a zászlója..
farkasfu
farkasfu csütörtök, 10:54
Előzmény: #24799  Valiz
az első akadály ~2625
Beze
Beze csütörtök, 10:49
Előzmény: #24800  farkasfu
Ezüstre mit mondsz?
Lehet benne egy felkör? Egy dolláros másfél dolláros? Vagy hiú ábránd ez részemről 
Beze
Beze csütörtök, 10:45
Előzmény: #24800  farkasfu
Hajj de jó lenne végre egy duplacsúcsot látni aztán majd gondolkodni ott a továbbiakon

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek