Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Köszi, Én vettem nyitásban piaci áron, majd 1 óra múlva elengedtem ... lehet ha holnap lenne 99 ennyit se mernék megtenni. mai áron 14x tőkeáttétel, ott már azért fájna ha nem jó irányba menne persze a 8x 98 se volt életbiztosítás.
A 89 nagyon gyorsan elfogyott. Ráadásul a 200k-s keretből én csak 100k-t láttam a kötéslistában. Szóval vagy valaki(k) megvették könyvön kívül, vagy az Erste elrakta ínségesebb időkre. Mindenesetre vannak jobban értesültek, ha így merték két kézzel venni. Én bevallom féltem tőle. Ugyanígy vagyok a 99-el is. Nagyon mutyi szaga van nekem az OTP-nek. Megy széllel szemben folyamatosan -ez az érzésem.
Ott van 61.8-as támaszunk! Szerencsére kezd túladott lenni és egy darabig támaszt. Ha nem, akkor ~1 dolcsira van a dupla alj. Azt már nem kéne tesztelni!! Már a gáz is nyekk, meghallgatta az óhajom..! Az arany is megakadt az ellenállásnál, de még erőlködik! hmm
De ha el van adva december 31.-ig akkor az adózik, ha nincs eladva akkor marad a remény január 25? után hogy ez lesz az első dolga ... vagy ukrán-orosz különleges hadművelet ... nem hiszem egyiket sem.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)