Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Valiz
Valiz péntek, 14:05
Hát az arany óráson tűheggyé szűkült. Melegen remélem, hogy felfelé indul. 
Nedden
Nedden péntek, 13:55
Előzmény: #22253  pakk01
ÓÓÓÓ! 
Igaz én se sokat voltam és vagyok nappal monitor előtt, de vártam véleményed, jelzésed!
Nem érdekel az OTP!
Ez más eszköz, sőt más eszközosztály! 
.
Tudni kell saját naiv tapasztalatom, hogy a Forex jól megy ha van aki helyesen elemzi a TA részeket, ha a világ omlik a devizák megmaradnak:) ---->Menedék. De nem csak az USD!
.
Ha van kedved és lehetőséged, devizapározni, szívesen várlak a Forex "klubban"! 
farkasfu
farkasfu péntek, 13:54
Előzmény: #22248  Bpali
Jól van Pali, hallgass a megérzéseidre, de az olaj sem lett 73! 
Sőt, már megnyalta az alsó pingit, mint marha a sót! hmm
Valiz
Valiz péntek, 13:53
Szóval megjöttetek, oké :-) 
farkasfu
farkasfu péntek, 13:49
Előzmény: #22250  stacstac
Szuper! Végre látni a nyerőket megint!!! 👍
aetzw4zer péntek, 13:48
Előzmény: #22252  stacstac
én is most arra tartogatom a kp-t
egy kis ezust / ricsi ma is volt, de a tobbit a 98ra tartom..
Nedden
Nedden péntek, 13:48
Előzmény: #22249  Valiz
Valíz, dehogynem cselekszünk.- Sőt csináltam is ma:)-
.
Viccet félretéve diverzifikálok. Most több helyen állom frontot.
.
Mindig mondtam! Te is diverzifikálj! 
Nyugalom itt vagyunk mind, csak most a világ kissé változékony lett
.
Hidd el! Vagy biztonságos eszközben kiülsz éveket akár 5 évet vagy, diverzifikálsz, veszteséget könyvelsz stopot használsz stb....
.
Ma már odáig fajult a tegnapi ezüst árfolyam beesés, hogy én is reggel megvizsgáltam, hogy mit mutat a saját TA elemzésem. -Egyelőre semmi jót. De látom, hogy nem eshet sokat tovább!
.
Gyors, izgalmat kereső kollegáknak ajánlom a Forex topikot!
.
Továbbra is nyerni fogunk!
pakk01
pakk01 péntek, 13:46
Van ezüst 32-m tegnapról, azt majd adom 31.5 körül de attól függ, otp-t békén hagyom 22-ig, akörül 54 lesz. 
stacstac péntek, 13:37
a OTPTL97 megjelenésekor 70%-kal növeltem az OTPTL certi darabszámomat - a jövő héten megjelenő TL98-cal folytatom ezt a műveletsort - ha nem veszel az elején, nem marad belőle oknál fogva

jó spekit Mindenkinek
Valiz
Valiz péntek, 13:35
Előzmény: #22250  stacstac
Nálam is pont annyi a nyerő, és szintén sajnálom, hogy nem vettem ma többet.
stacstac péntek, 13:33
a tegnapi "Bezével egy hajóban evezünk" projektemen van 15% nyerő - most már sajnálom, hogy nem vettem többet   :-)

jó spekit Neked
Valiz
Valiz péntek, 13:31
Tényleg nagy a csend, pedig mennek az ezres tételek. Senki nem csinál itt semmit ma?
Bpali péntek, 12:57
OTP tartom a longokat ha esik ha fuj ...tegnap is vettem certiket mert később ugysem kapnék-ha az kellet hozz hogy bemajrézzanak pr száz pont eséstől hagy menjen. vettem ricsiket is-- ott se fillereztem mert hosszu tavra ment ..kis commerzbankot Nedden után szabadon:_) Nálam megyünk 30 alá..láttam a TA_t benen lehet  rövid távon a 32--de kihagyom.. ha veszek ezustot majd 30 alatt , ha nem meg nem..
randomly péntek, 12:47
Előzmény: #22246  Bpali
Hát igen, a tegnapi Short ötletem nem annyira fényes jelenleg. :-) Az OTP topicban még nem voltam, bíztam benne hogy itt találok döntés segítő infót. :-)
Bpali péntek, 12:26
Megyek átnézek OTP topikba mit mekegnek a jósok meg vergődnek a shortosok épp ma:_))
Bpali péntek, 12:24
Érdekes gáz ára csökken hogy nem rég még azt írták veszélyben az USA olaj és gáz ellátása, meg hogy hideg betörés van Amerikában per pillanat..:_))
Nedden
Nedden péntek, 12:21
Előzmény: #22235  Lolmachine
Egyáltalán nem vagyok csendes, csak mint tudjátok én a hajnali órákban szeretek kereskedni, ébredni, kocogni stb.
A másik, hogy ma én is mutattam egy képet az ezüst árfolyamról.
Én messze nem vagyok kifinomult, precíz TA elemző! 
De mivel nem shortolok nemasfémet csak ritkán és kis időre, most más eszközökhöz nyúltam.
Nem reklám, de nem akartam ebbe a topikba kederni a Forex deziza kereskedést.
Egyszerűen, rákerestem és találtam egy régen “befagyott” fórumot.
Most azt is próbálom feléleszteni! Főleg,  hogy  egybevág a világgazdasági folyamatok alakulásával. Mint pl. az árupiac.
Tehát nem csendes vagyok csak diverzifikálom a fórumos szólásaimat is:)
Bpali péntek, 12:20
Előzmény: #22242  Bpali
Volt 
Bpali péntek, 12:20
Előzmény: #22241  Nedden
Mindenki találgat spekulál Trump bolt elnökségéből kiindulva .. Lassan mindenki azt árazz , hogy magasabbak lesznek a kamatok , mint várták még nem rég .. Arany TA alapon emelkedhetne …! Én kivárok nem ilyen egyszerű ez a történet.. Nem sok értelmét látom előre jósolgatásnak .
Nedden
Nedden péntek, 12:12
https://www.portfolio.hu/befektetes/20241115/eljott-a-nagy-fordulat-ideje-az-aranynal-723322
.
Nem tudom mi a cikk vége, de kitalálom….
.
Aki előfizetéses nyugodtan ossza meg!
Ne haragudjatok nem tudok minden hírportálra előfizetni! 
Lehet anyagilag beleférne, de nem tudom követni.
Akkor meg felesleges.
Így is próbálom összeszedni a világ híreit naponta, de most a Reuters alaposan bekavart.
Pedig Reuters sokkal jobb mint egy investing.com.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek