Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Elrontottam a mai napot. Elkezdtem venni az ezüstöt, de beijedtem és eladtam. Ricsi vételeket többször töröltem, és már ott is mínuszban vagyok. 2 napja fáj a fejem megállás nélkül, gondolkodni is nehéz tőle, ma reggeli ár meg sokkolt :( Pedig valamit csinálnom kell, mert különben nem lesz ebből kiszálló. Meg kell próbálnom 100-150-200 ft-ot javítani többször a bekerülési áramon. Ma jó alkalom lett volna. Beze, bátor voltál!
:)) A ricsire odafigyelni!! Nyakvonal, péntek, kis rossz hangulat a piacon és elindul lefelé, akkor pingi legyen a talpán, aki megfogja valahol! hmm (~10k is lehet belőle) A napos chart kicsit rosszabb, de azt hagyjuk egyelőre! Ricsi/h1 https://ibb.co/kKtjncn
A 120-s madár mindenhol alakít, de sokszor én sem hiszek benne és lásd, megint produkált! Nem tom miért szeretik, de hát vigyék csak! Van másik..😃😃 Ami mükszik az nem piszkáljuk...
Remélem reggel sokkal vidámabban látjuk majd a jövőt az ezüstben. Én nem értem, hogy mi ez az őrület az OTP-ben, két hete még 18.600-rt sem kellett nagyon senkinek, most meg minden szabályt fölülírva gázol át minden szinten- Sajnálom akiknek kiütötték a shortját. Nagyon sokan buktak a mai napon komoly pénzeket. Tudom, hogy a funda rendben van, meg még megcsapta a béke szele is a részvényt, de lesz ennek még böjtje szerintem.
sok hát volt 500 db fentről beragadva alapból végigvettem az esést aztán át kellett költözzek a másik certibe mert féltem a KO-tól 32,5 meg 31,5 rengeteg vétel ma meg 30, és alatta
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)