Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Megmaradt, nem adtam el. Mindig az a bajom, hogy ugrálok, mint a hülye gyerek.Most megvárom a holnapot, hátha tényleg megnézzük a 32,5 usd-t, remélem, nyitás után érjük el. Pali tegnap még nem fértünk el egy topikban, most meg összeborulunk. Olyanok vagyunk , mint egy nagy hangos olasz család. Na jó társam kopasszuk meg az osztrák sógort.
Én rövid távon dobnám. Nyitottam is shortot rá 20K-nál. Lesz egy kis visszanézés, körbejárjuk a 20K-t, aztán év végére 21 felé kacsingat majd inkább szerintem! :)
Nem. Sőt! Magyarázatom: aki bevásárolt az aranyból magas áron az nem fogja eladni olcsón. Itt nagy jegybankokra gondolok. Ha be is esik akkor türelem és újra fent leszünk, főleg ha a Trump adminisztráció hibázik.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)