Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Eddig az én terveim szerint alakul . De nem értem hogy egyesek miért hisztiznek reggel mikor majdnem mindennap ugyanazt játssza , a küld piacok küld szinteken de egyirányban mozognak .,
Amit megfigyeltem sokszor és ez nem szentírás/tananyag, hogy ha egyik oldalt a 38.2 megfogja és pattan is, akkor a másik oldal 61,8-ig elmegy! Mehet tovább is majd, de hétvége stb... és egyelőre nincs még meg az irány! A korrekciót megcsinálta, konszolidál a piros sávban! hmm Majd ha elindul valamerre, akkor jönnek úgy is, hogy én megmondtam, megmondtam, én viszont nem tudok mit mondani, csak itt a sávon belül sakkozni! Ki kell várni az irányt. Nagy erők/játékosok mozgatják ezt a piacot! Silver
ahhoz egy egész rsi csatorna kellene és már a felénél jár! Egy lépcső kellene bele és csak utána tudná... Addigra úgy is kiszórnátok, mert még rezeg a léc :) Főleg mert hétvége..
ott a felső rövid ellenállás, csak ennyi! Nincs garantált kilövés. A nagyobb köv. ellenállás és cél is a piros 61.8% 33 környéke! Az már döfi és abból lehet tovább is esetleg! Persze ha lejjebb jön még az árfolyam és új alj lesz, akkor ez a rövid felső 32.2, jön le utána. Még a kukába is mehet!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)