Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
lehet igaza van pakk mesternek, végülis hajszál híján megkaptuk a 35 dolláros ezüstünket, ami az idei cél volt... aztán most meg mindenki pozicionálja magát új dolgokba mi meg nézünk mint a moziban
Arra hogy csöcsre tesznek otp 58-ban…de nagyon. Arany szerintem korrigál és folytatja lefelé, ezüst szintén. A hype pénzek most kijönnek innen és mennek a rv piacokba.
A merényletről a saját véleményem: színdarabnak is rossz volt! Na de Amerika az amerika!! A "házi" kérdezte minap: szerinted ki nyer?? Én: szerinted ez kérdés, Musk mostanában tudja honnan fúj a szél! :))))
Én sok mindent eladtam (25%) hogy ma jól bevárásolok olcsón ... ehhezképest a maradék ment 4%-ot HUF-ban.... 4 pakk WTI stoppolodot ki ... és most nézem az ezüst pakk képes lesz mínuszba fordulni. az arany az már -5%-ban van ... nem volt idő nézni a ... tankönyvi eset vagyok eddig.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)