Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mocskos rohadék gáz! Vagy inkább az aki kiütötte direkt a certit hétfőn éjfélkor! Jelen állás szerint (ha nem ütötték volna ki) , már egy ezüst 32 dollárnál is vastag kövér pluszban ATH-n lenne a számlám!
Megállapításom a következő magammal kapcsolatban: Hülye, hülye, hülye, megérdemled. Eladásom után azt állapítottam meg, hogy 31,5 fölött nem fogok vásárolni, mert ismerve az ezüstöt, biztosan odaér. Elbuktam útközben, és kiszállási lehetőséget nem használtam ki részben sem. Aranynál 2700-at vártam, de hamarabb 2720-nál már vásároltam. Betartva a szintet sem lennék jól, így meg végképp. Egyet tartottam be, biztonságos certiket vettem.
Szia Pingi tenyésztő! Tudom, tudom, neked nincs szükséged a német pingik chart elemzéseire, de Te voltál az utolsó hozzászóló, és lusta voltam kikeresni az egyik mai postomat, hogy reagáljak rá. Egy német oldal ma délutáni elliott elemzését foglalnám össze, talán kicsit hosszabban. 1 órás: irány: short A mai nagy mozgás az elnökválasztásnak tudható be. Ez az ezüst árat a make or brake közelébe vitte, és ez a nagy le mozgás átrajzolta a tegnapi chartot.. A mai ezüst alj 30,83 usd volt. Mihelyt az árfolyam stabilizálódik, elkezdődhet a (korrekciós) B hullám fel. Ez az alábbi értékekre viheti az árfolyamot: 38,2%: 32,34 usd 50%: 32,8 61,8%: 33,3 usd. Innét ismét lefelé várható az ár (C hullám), amely 29,67-30,6 közé viheti le az árfolyamot. Tegnap egészen mást írt, teljesen mást, amint az ma napközben összefoglaltam. A chart átrajzolásást a mai nap dinamikájával magyarázza. Már nem longban gondolkodik, hanem shortban (1 óráson), egészen addig, amíg az ezüst ár nem emelkedik 34,8 usd fölé. Sajnálom. Remélem nem így lesz, basszus. 4 órás: irány: long 50% os korrekció szintje: 30,64 usd 61,8%: 29,6 78,6: 28,23 88,7%: 27,3 Amennyiben elérte a 4 órás charton az alját, akkor a fel körben 40 usd várható. A 4 órásnak a make or brake ja 26,4 usd nél van. Addig long az irány. Trade javaslat: belépés: 28,2-29,6 usd között.Stop: 27,3 Napos: trade javaslat: long Beszállási ár: 29,1-31,9 stop: 26,42 Amig az ezüst ára 26,42 fölott marad, Célár: 40,8 usd Make or brake: 24,5 usd. Amennyiben az ár 26,42 alá menne, úgy felgyorsulhat az esés. Chartot nem szeretnék feltenni, bár azon minden átlátható lenne.
Egyébként annyira jó döntésnek tűnt, és kb. 5 percig így is volt. Mivel az egerek gyávák, ezért viszonylag biztonságos certibe ragadtam be, de így sem annyira kényelmes.:)
Ez az egér kapzsi, sok-sok pénzt akar keresni. Sokat is szokott szívni ez miatt, de a mai nap jól sikerült, egy kis drágasággal akart ünnepelni, ezt most jól megszívta. :)
Ez már csak így marad, mindig beleragadsz valamibe! Próbáld ki egyszer, hogy mindenből kiszállsz és tiszta lappal, hideg fejjel, megvárod a tuti beszállót! 🤣🤣👍
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)