Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Farkasfu! Egérke otp ragacsból kiszabadult, tele van lével, most boldog. Csak az a baj, hogy most meg az ezüst ragacsba estem bele, a fene enné meg. Remélem ez sem lesz végzetes, és a vége hasonló lesz, mint az OTP-nél.:)))
Talán nem azért gyűjtögettek a jegybankok, hogy eladják. Bizonytalanság szerintem nőtt Ázsiaban, +nem tudni mit fog csinálni Trump. VIX is csak az eredmény megléte miatt eshtett . Attól félhetünk esetleg, hogy holnap nem lesz kamatcsökkenés, mert majdani elnökük csúnyán nézne miatta, és már azonnal bele akar pofázni mindenbe. USA rv. piac erősödik csak, nem? Várják tudod a szegények felemelését :)
Tőkére vetítve arányaiban sok. Volt egy adag, annak a felét eladtam kis pluszban, a másik közel volt a 0-hoz de az megmaradt. Erre ma meg ez… Sebaj, felállunk megyünk tovább. Egyszer eljön a kánaán ott is a short certikben és visszahoz minden bukót.
Rövid távon biztos , hogy igaza van de a pszicho ill a soekulatív tőke elkezd hamarosan dolgozni .. Trump - az rendbe teszi a gazdaságot , arany volt már 2800 majdnem lesz az 3000 is .. Én így látom .. Nagyobb az esélye a lentebb szinteknek persze .. de a tőzsde gyorsan vált ..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)