Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Most látom lekonyult egy kicsit..! Zászlónak még jó lehet, nem mindig figyelem, hogy hol tart a real. Túlvett volt erősen! (óráson) USA nagyon megugrik ma az előrejelzés szerint...
"Meglepő módon a nemesfémek egyelőre mintha nem Trumpra szavaztak volna: Az arany 0,6%-os, az ezüst közel 2%-os mínuszban van a reggeli órákban annak ellenére, hogy a Trump elnök gazdaságpolitikájával asszocialt elszálló adósságpálya, magasabb infláció mind a nemesfémeknek kellene, hogy kedvezzen." 😅hát mégsem
Sajnos ezüst csúnya megint... OTP-t meg nem adtam el 500 fölött, remélem csak pihen egyet. Pont elmentem itthonról, gondoltam szépen megy ez a maga útján... :/
MBW egy támasz szinten van, ha megfogja! Az előző pattanásból is lefordult! 64 alá mutat, (~60) ne erőlködj, ameddig nem fordul! Nem pontos, csak sacc/kb.. BMW /W https://ibb.co/GT0Ddk9
Új innováció kell, olcsó árak, új piacok ami nincs..Egyetlen módja a túlélésnek ha összefognak egy külföldi partnerrel vagy a hidrogénhajtst erőltetik..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)