Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Farkasfű! Örülünk, hogy kis kedvességünk célba ért, annak meg külön, hogy "mama" is részese volt. Legalább látja, mennyire megbecsülünk! Fibo! Jó döntés :) legszebb dolog karácsonykor mosolyt csalni valakinek az arcára. Kulisszatitkok: túljelentkezés is volt a projektre, de azonnal elkapkodták a szabad helyeket.
Kb ott fog fordulni ahol várom 2,24-2,28 közt .. ha kiütlek akkor minimálisan … már itt eladni sem lenne érdemes 50 Ft helyett 70? 👀 ki van ez találva hova akarják tenni … majd este megtudjuk
Én megvárom a Karácsonyt! Egyrészt, mert elsőre így szólt a fáma. :)) Másrészt a "Bakter emlékére" akinek egyik idézete egyik vesszőparipám lett az évek alatt! :)))))))))))))))))))) "ha türelemmel várunk az mindig kifizetődik" Köszönöm! Grazie!
Ezüst észhez tért! Azért egyelőre hosszú longot nem terveznék, mert a 32-s, illetve 31.5-s piros madár még várja! A napos charton, a kék madár ez! Reggel" feltettem. Lehet még egy fel kör és utána mélyebb alj! hmm ...meglátjuk meddig tud felmenni, ez lényeges! Silver/h1 https://ibb.co/0QZLSsK
Mi is köszönjük, hogy velünk vagy! És nem hinném, hogy sok lenne! Mindenki avatarhoz/személyiséghez köthetőt kapott, úgyhogy nagyon örülök, hogy tetszik!
https://www.investing.com/news/economic-indicators/us-economy-adds-fewer-jobs-than-expected-in-october-amid-hurricanes-strikes-3697317 . Ma a meglepetések napja van! NFP 12k ez borzalmasan kevés új munkahely. Várakozásom szerint a FED figyelmen kívül hagyja arra hivatkozva, hogy értékelhetetlen. A környezeti hatások miatt. Így meglépi a tervezett 25 pontos vágást de most még fontosabb lett a mindjárt jövő PMI! Az jelezheti, hogy december elején mit vág a FED. Ha alacsony lesz akkor lehet még 0.5% is. Ha magas lesz a PMI akkor december 0.25 hacsak nem Trump győz. . Viszont Trump már kampányolhat azzal, hogy a demokraták nem tudták bővíteni a munkaerő piacot. Ez most nagyban változtathatja a választási esélyeket. . Ilyen meglepő adatra az újságírók se készültek fel. Így nincs is sok gyors elemzés. Egy biztos ez DXY gyengítő. De türelem, mai többi adatot is meg kell várni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)