Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mert megèrdemled Mester ! Köszönjük a tanítást , a tudást, tapasztalatot amit átadsz.. Nem kevés és nem egyszerű munkát végzel itt napi szinten . Ja és ki ne hagyjam : a türelmet ! 👍
Szeretnék hinni a csodában, de ha őszinték akarunk lenni magunkkal, akkor az első adandó alkalommal (már, ha lesz ilyen) ki kell vágni a TL97-et és leírni a veszteséget, aztán átállni shortba… Komolyan nem értem magam, hogy hétfőn hogy tudtak ennyire beültetni a hintába… jól benyaltam a bikacsapdát… Hetek óta esést várok, erre nem használom ki a felpattanást, hogy bevásároljak TS58-ból… helyette tartom a longot, hogy majd 300-nál eltegyem a nyerőt… néha olyan amatőr tudok lenni…. 🙈🙈🙈🤬🤯😅
Remélem küldünk még egy pár csomagot. Valîztól jött a szikra, Beze a szervező, a többiek meg támogatták a kezdeményezést velem együtt. Köszönjük a gondoskodást és a segîtsèget. Jó hétvégét, és unokázást,!
Számomra szívet melengető érzés, hogy örömet tudtunk szerezni! ☺️ Sok-e?? Hmmm. Véleményem szerint apróság ahhoz képest amennyi munkát beleteszel abba, hogy a segítségeddel mi hetente, vagy olykor naponta egy “fizetésnyi” pénzt rakjunk zsebre! Nem beszélve a tudásról, amit szép lassan átadsz! 😊😊😊 ui.: Talán a mama is megengedőbb lesz, ha beszerzed karira azt a rózsafa komódot! 😁
Nem is tudom mit mondjak a csomagra??!! Röviden egy meglepődő hmm-t? 😲 Nagyon meglepődtem és mama is, amikor kibontottuk! Nem sok ez egy kicsit??? hmm Nagyon tetszik!! 🎁😃 Mindjárt kaptam is a pofámra, na tessék, most már vehetsz nekem hozzá, egy rózsafa komódot!!!! Szóval nem számítottam ilyesmire és nagyon tetszik a csomag minden része! Nagyon köszönöm! Az meg különösen meglepett, hogy a kisérő kártyán ilyen sokan szerepelnek! Köszönöm nektek!
Ismét a gázos chart!!! A gáz, gázos...!!! Az első régi charton a felső kék trendvonal, csökkenő csúcsok, szeptember elejei nagy rések! A második chart, ugyan az, de!!! A rés már nem rés, felmászott jóval feljebb és a kicsiből lett egy jó nagy, valamint, nincsenek csökkenő csúcsok, hanem emelkedő lett! hoppá.. Itt még érdemes megnézni, az utolsó két vékony rést! Harmadik chart a jelenlegi/real. Hova tűnt az utolsó rés feletti piros gyertya? Hát lett belőle egy zöld alul a rés alatt. Az előtte lévő résnél, pedig lentről felmászott felülre! Ezek a kutyát sem érdekelné, hogy utólag hova teszegetik, torzítják a chartot, az már le van kereskedve úgy is, de..! Amikor ránézünk és esetleg elemezzük az árfolyam mozgását, akkor nem mindegy, hogy csökkenő, vagy emelkedő csúcsok, szakaszok vannak! Ráadásul nem valós, eltorzított módon! A rés hívők, pedig várják a betöltetlen résekhez való visszatérést, ami nem is ott volt! szuper.... Szóval felesleges az ilyen szarokat elemezni!! Az olajnál is hasonlót tapasztaltam, a felcímkézett csúcsok aljak, szépen idővel elvándorolnak, de már harmadszor kellene átcímkéznem. hmm Ráadásul, egy órás charton magasabb a csúcs/gyertya, mint a napos idősíkon! Tele a bugyrom velük... Itt a három ugyanaz a chart (gáz), ami követi a kereskedést és időnként lementek, felteszek ide! NG/D https://ibb.co/JsQwCBM https://ibb.co/M84hfxf https://ibb.co/sqPdxgm
Pedig nekem van pár kiló fizikai ... foglalja a helyet ... meg nehogy egyszer erre járjanak "recycling matador"-ok ... by Hadházi László https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/741821489596209/
Ff, Fibo, Nedden! Mivel a küldemények már mindenkinek a birtokában vannak, (Valizzal megbeszélve természetesen) engedélyt kaptok a bontásra. A megtekintés után kérlek tegyétek be az ajándékokat vissza a papírtasakba, és majd a fa alá helyezzétek el őket. Reméljük örömet szereztünk a meglepetésünkkel, és köszönjük, hogy vagytok nekünk.
Én tegnap a HUFEUR certivel jártam meg náluk. Vettem szinte nyitáskor, valakitől az ár jegyző vételi árához közel. És a csúcson 11 körül is még 0-ban sem voltam 1,5HUF mozgással 2 óra alatt :-) Érdekes. Persze a rendszerük másutt se tökéletes ... azt mondja 500.000-ért válthatok havonta középáron ... de nem akar elfogyni a 500.000 ilyenkor mikor lefelé megy EURHUF (409->408)... mikor felfelé megy akkor elfogy a keret :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)