Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Lett volna biztos 100 pénz az ezüst ts-en, na most kíváncsi leszek h Beze-féle stratégiát kellett volna követni vagy bejön a macd elméletem és irány a 32-33 :)))
Szia Valíz ! jó meg fogom nézni, de lehet ehhez kell valami szer vagy idő. De ehhez erőt kell lelkileg gyűjtenem. - Nem portfolio téma az én helyzetem! Nem ebbe a fórumba tertozik sok minden más téma, ezért okos LOL discortja! . Igazság szerint a héten engem az is furcsán érintett, hogy Pakk és BEZE ki lett zárva.... Nem aggódom miattuk! Ügyesek Ők! Csak emlékeztet a régebbi "napi.hu " fórum kitiltásokra, majd megszüntetésre. . Mindegy.... . Visszaolvaslak tegnapra! :)
Eladtam minden ezüstöt ismét 0 veszteséggel, várok. Segített Pakk mellett az 5000db-os eladási tétel, ami szeintem nem pluszos mai vétel volt valakinek.
Na újra itt Olaj közben elkelt Ez a nyomorult gáz remélem végre követi Ezustnél nálam teljes a bizonytalanság Vettem , adtam, ... Jelenleg 800 db van és nem tudom mi a fenét csináljak
Szia Nedden! Már nagyon vártunk. Sajnos sejtettük, hogy valami nincs rendben. Remélem a második vizsgálat más eredményt mutat majd. Ha jól emlékszem 97raglop is ajánlott régebben orvost és segítséget, majd kérdezzünk rá, ha szükséges. Akkor más téma: kérünk szépen, hogy feltétlenül nézd meg a tegnap este 19.00 órai bejegyzéseket, ugyanis érintett vagy a dologban :)
Nincs kizárva, de még nem merem mondani, hogy dobálni kell! Nem piszkálnám még mindig. A shortos meg tegye a dolgát. 🤣 Sajnos az ilyen leszúrások jeleznek valamit, mert legtöbbször visszatérünk hamarosan a kanóchoz, vagy tovább is. A gázt is letolták a mélybe, majd vissza... hmm Egyre bizonytalanabb a piac. Itt az USA választás a nyakunkon, Soros papa időszaka jön...
Hmm ....Ma hajnalban is fent voltam. De máson jár az eszem. Költői kérdés: ha valaki demenciában hal meg az milyen módon folytatja az általunk nem ismert útját?! . Bocsánat ma nem írtam hajnalban! -Nagyon restellem. - Oka : hétfői tumormarkerem óriási emelkedést mutat. Döbbenetesen nagyot! Több százszorosra ugrott fel... . Mint műszak és alkimista (gyakorló kémikus) kértem új elemzést. . Ha az adat valid, hónapjaim vannak hátra. Ha belemegyek a radikális kezelésekbe, ezt meg lehet nyújtani de azért akkor már kisebb gondom is nagyobb lesz mint az arany ára. . Több helyről várom a másod véleményeket.....Küzdök amíg tudok! Bocsánat ha nem mindig fogok tudni reggel napot indítani! . Itt vagyok de a stresszt messze kerülöm most! . Győzni fogok, ígérem!
Nekem macd alapján borulósnak néz ki. Én ezzel kerestem már sokat meg vesztettem is amikor nem “hallgattam rá” időben. Pl legutóbb bitcoinban. Na szóval már a 4h hisztogram is pirosba lépett, ilyenkor masszív esés szokott jönni. A rövidebbek nyilván közben ugrálnak, de amikor a 4h meg a napos pirosra vált, akkor azért beszokott ütni a rotyi. Nálam sell most az ezüst
Azt látom, hogy jól éreztem reggel, hogy nem kéne piszkálni! :)) Kicsit mélyebbre jött, de van nekünk egy kanóc nem figyelembe vevő programunk, akkor nincs gond! :)) Ne legyen árnyéka, vagy folytatása most lefelé! Ez úgy néz ki egyenlőre, hogy megindult a lila madárhoz, ami a nagy csúcs ABC korrekciója. Ennek a támaszáig szúrt le most! Kanóc nélkül viszont, még belefér a rövid emelkedő trend 4. hullámba. Ippeg... Ha az egyesnél is leveszem a kanócot és itt is, akkor tökéletes a dolog! Jöhet az 5. szakasz felfelé h2-n! Napos idősíkon, még nem dőlt el az irány. Szóval vannak ilyen nem egyértelmű helyzetek, de nem lehet kizárni még a lila madarat. Silver /h2 /m30 https://ibb.co/yh0dD0X https://ibb.co/mNg7vcj
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)