Sajnos lekéstem a shortot...1.0704-nél vettem 1.0722-nél gyorsan lezártam...Lett 2x 900 USD...Két számlán...Egy kicsit várni kell.1.0730 környékén figyelni kell egy eladást az 1.0650 irányába.Amit a múltkor írtam kis csúszással,oldalazva de teljesült....
Én jelenleg úgy látom,ha az 1.0728-as szintet letöri,a következő megálló az 1.0680-1.0690 között lehet...Ma ismét megpróbálja áttörni ezt a szintet, hogy az 1,07 alá süllyedjen. És akkor ez ténykérdés lesz. Más szóval, még korai a trend ellenében játszani,vásárolni.Azt megfigyeltem,hogy a kereskedők többsége a dollár ellenében játszik,pedig jelenleg még mindig az USA gazdasága a legerősebb.Az EU jelenleg szenved,kialakulóban van egy komoly energia válság.A Nyugat választott: nem volt jó a békés kereskedelem, fegyverrel akarják elvenni Misa mackótól a mézes bödönt....Ez nagyon kockázatos dolog,főleg úgy,hogy az USA szabadon kereskedik az orosszal...Nem akarok politizálni,de ez fontos gazdasági kérdés,mely komolyan fogja érinteni az árfolyamok mozgását.Lásd a forintot,egy porszem,amit írtam is...A dollár határoz meg mindent...
Szerintem az a legjobb, ha a saját belátásod, elképzelésed, stratégiád szerint cselekszel, bármit írtak, írtunk itt le most vagy korábban. Nem biztos, h az lesz a legjobb döntés a rövidtávú eredményt tekintve(pipek+pénz), de lehet, h mégis. Ez csak úgy derülhet ki ha végig viszed az elképzelésed. A mohóság ugyanúgy egy kockázati és torzító körülmény mint egy adatközlés vagy hír. Próbáld kezelni. Bocs ha más jellegű választ vártál ma ilyenre futotta, igazából technikai kérdések rövidtávon eldőltek.
Ámen. Bár én is inkább hosszabban gondolkozom. Azért az 1,083 at és az 1,073 at egész jól megírtam egy hónapja. Poziba sajnos csak később leptem...Most fej vakarás van, hogy mohóság, vagy zárás...lehet, hogy a mohóság győz. 1,066 elérhetőnek látszik. Ti mit gondoltok?
Majd a jovoben igyekszem a belepesi pontjaimat itt kozzetenni,ami a topichoz temajahoz tartozik. Nyilvan nem ismerjuk egymast, nem kell elhinni,de bennem,miota itt vagyok,tenyleg max segito szandek volt. Ti ha jol latom,rovidben tradeltek,en a 3as hullamot igyekszem elkapni. De a kettonek lehet metszete. Peace.
Ugy gondolod,h en nem kereskedem,vagy mire celzol? 6-8 keresztben vagyok aktiv,olaj,arany,dax,mikor hogy,es hogy hol van setupom. Eurhufban a tavalyi evben gyakorlatilag vegig megirtam,ha poziba leptem,es sztem minimum 15 chartot tettem kozze,sot,ha kerdes volt,es normalis kerdes,el is magyaraztam,miert gondolom,amit gondolok. Megirtam a hetes long jelet forintban,es hosszabb viziokat is,amiket persze aztan kifiguraztak,de mondjuk pont leszarom.8 eve tradelek,hegyet volgyet megjarva,sokat latva,sok nagyot (akik mar leleptek innen) megisverve,valakit szemelyesen is. Ennyit tudok tenni a forumert,de erezni fogom,mikor kell veglegesen lelepni.
Ahogy péntek óta állnak a dolgok(charton+dxy kijött az oldalazasból) max a mikor(elsőre?) és a hogyan(milyen szerkezetben?) tűnik kérdésesnek. Számomra az utóbbi lenne érdekes, h pozit hogyan vehetek fel…
EUR/USD