Russel 2000 havi rés??? Ezt nem ismerem vagy nem emlékszem erre....A hosszú távú trend szerintem is paritás környékén lesz ismét. A jelenleg kialakult és kialakulóban lévő gazdasági helyzet is ezt támasztja alá...Tartok tőle,hogy egy nagyon komoly gazdasági világválság van kialakulóban...
Szerintem alá. Így, hogy ez a hetes gyertya fekete, szerintem 1,05. Továbbra is tartom, hogy éves támasz tört, és a visszateszt volt, amit láttunk. Év végéig vissza paritás, utána sokkal mélyebbre. Tőzsde indexekben nagyobb esés mint 2008 ban. Russel 2000 havi rés betöltésre kerül. Nálam továbbra is ez a fő scenario. Ha a negyed éves gyertya fehér akkor valószínűleg tévedek.
Az sem kizárt,hogy most ért véget az "A"/ 3 hullám. Ha igen,akkor 1,087 körülre várható a 4-es szerintem.Onnan 1,072 a cél.Utána ujból 1,087 jöhet "B" hullámban.
Reagálva. Bár úgy érzem elvesztettem a fonalat úgy vélem/látom: ha(!) 1.09 körülre visszajönne a PA az nem 4. hullám lesz/lenne, hanem az (múlt héten indult) esés korrekciója. Ergo először a lefelékört be kellene fejezni(semmi jele), s az esés trendvonalát törni, utána jöhet(ne) 1.09…már ha PA feljön odáig. ——— Magam részéről annyit hibáztam az elmúlt két hétben beszállok tekintetében mint máskor hónapok alatt összesen. A múlt héten 3 kötésem volt ezen héten egy….(7-8 a heti átlag) miközben kialakult trend volt a charton. Szóval némi (ön)vizsgálódás szükséges.
EUR/USD