Mikor lesz este Theresa anya sajtótájékoztatója? Mert amúgy még mindig longos a GU... csak ugye nem lehet tudni hogy esni fog vagy kelni a bejelentés után...
GBP/ USD brutál mozgás.1.30-tól sikerült 100 pip, azért erre nem számítottam. EUR gyenge árnyéka próbál lenni. Nyomok egy rövid stoppos shortot ...csak úgy bosszúból oszt jóccakát.
Aki szeret olvasni, az EWI-nél
holnapig ingyenes elemzéseket olvashat az Eurozónáról, hogy látják többek között a részvénypiacot és az Eurót. Ha rövid akarok lenni, akkor "fuss, amerre látsz". Ami az Eurot illeti, picit zavaró, hogy január elején még extrém bullishak voltak az Euróval kapcsolatban, most pedig szabadesést vízionálnak. Ettől még érdekes olvasmányok az alábbi három szekcióban, az Euro csak egy a sokból.
European Financial Forecast European Short Term Update Elliott Wave Theorist
Egyetértek. Nem kizárt, hogy a NFPR-ig nem lesz útmutatás. NFPR-ra akkor esésnek kellene jönnie, ami ha új ajra megy akkor szakad le 1,10 felé, ha nem megy új aljra (visszahúzzák), akkor megcsinálhat egy 2-es (vagy B hullámot) majd elindulhat egy fordulás impulzussal (vagy "csupán" egy impulzív C hullám fel)...
1.1285 a rövidtávú short határ, 1.125x ideális korrekció vége hármas szerkezet esetén.
Az 1.157-ről jövő alakzat csatornában halad, harmadszor járt az alján -> vagy letöri és szakad vagy 1.1324 fölé megy és kezdődik előlről a "merre az arra" játék. Ez mondjuk bekavarna rendesen az éves alakzatnak, de megszokhattuk már.
Ha ez a hullám 1,1230 fölé tudna menni, akkor komoly esélye van, hogy a teljes ABC korrekció (ha nem is fordulóról van szó) relatíve magas lesz 1,126x fölé..
Én sem bántam meg. Annak örülök, hogy 1.13800- nál még veszteségben volt merszem zárni a régi longomat, és átfordulni shortba. Egyébként meg a tegnap ugyanekkor nyitott olaj short egész szépen pótolja a"kiesést".
EUR/USD