Technikai alapon hasonlóan látom. Majd ha szép fel szúrás fölézár akkor hiszek is benne... Arra céloztam h a politikai cirkusz nyomta le ennyire. Technika alapon nem vártam volna 1.26 os szintekre. Pláne egy körben.
Szerintem van reális esély arra, hogy tegnap véget ért egy lefele kör, és egy nagyobb korrekció jöjjön (cable). 1,2815 kivitele lenne erre egy megerősítés. Ebben az esetben 1,29 fölé kellene mennie.
Szemre a kisebb-nagyobb emelkedések egyelőre jó eséllyel 112.4 alatti korrekciók lehetnek még a további esés előtt, 108-107 körül ismét vízválasztó lehet, merre az arra. Én összességében lekanyarodnék legalább odáig.
Már pedig amíg 111.6 fölé nem zár naposon addig az a valószínű... de egyelőre ugye ott van az a rés is amit be lehetne tölteni....amely pont az az április végén indult esés(jen erősödés)nálam felrajzolt fiboja szerint pont a 61%es fibonál van neki a teteje(111.10) szóval még addig is csak korrekció...
Így velem h a politikai cirkusz miatt jött ilyen módon ennyire mélyre. 1.284 zártam s shortot mert nem figyeltem a hajcihőre. Erősen oversold s Igazabol ez akadálya, h meg mélyebbre menjen most. A kicsi visszahuzasok majd újból lefelé is ez miatt lehet. Viszont ha a politika valamit felmutat( pl második referendum stb.)akkor ugrani fog 1.29-2xig egyből.... ugye meg ez se töri a trendet. Nagyon rizikós. A shorthoz is kellene egy korrekció.
Én arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz a hétvége után... Tudom, nem a híreket kereskedjük, de akkor is kiváncsi vagyok, hogy az uniós választások mennyire fognak beleszólni az árfolyamba az eurusd esetében...
EUR/USD