szerintem 1.134 es ellenállás már nem engedi most tovább talán majd egy másik nap a hét folyamán,el kel kezdenie a múlt heti long kitörés vissza tesztjét
Átnézve az előző heti mozgást minden bizonnyal úgy lesz, ahogy írod. Most úgy gondolom, hogy jövő hét eleje EURUSD emelkedéssel kezdődhet, majd egy esés jön új lokális aljjal, addig amíg DX el nem megy 98,6x-ig.
Eurocentnek gratulálok, én ma csak moziztam. Korrektív katyvasz volt tegnaptól az intraday alakzat számomra..
Én annyt látok jelenleg, hogy ha 1.1225 tart, 1.1281 törése esetén 1.1310 körülig mehet egy fel kör és még mndg korrekciós szerkezetben marad, ami araszolhat utána még megint lefelé...
Bár halkan jegyzem meg hohy az indikátorok szerint még bőven nyitott kérdés van... Boli szűk, macd össze van lapulva, rsi majdnem középen, hogy a többiről ne is beszéljek
Én az 1.1420 feletti tartományt - amiből pillanatnyilag nem lesz semmi - hogy jól megpakolhassam short pozikkal :) Én a le 1.121x - fel 1.131x alapján gondolkodom. Majd ha átüti, akkor újra tervezés. A dodo szerintem jövő héten - valamilyen szinten - fordulni fog, paritást nem gondolnék bele, mert ők is egy lufin ücsörögnek.
EUR/USD