VOW3 valószínűleg marad növekedésben, te mit gondolsz? 6 hónapos grafikonon már látszanak az egyre magasabb csúcsok és a támaszok is egyre feljebb kerülnek.
A Puma tényleg jól néz ki az elkövetkezendő 1-2 évben. Egyébként a P/E expanziót mi alapján számolod pontosan? Ez a 3% hogyan jön ki neked? Utánanéztem, de sajnos nem találok ilyen rátát, ami már ki van számítva.
Ma nemcsak a heti, hanem a havi gyertyák is teljessé válnak. Egyúttal negyedév vége van, alapkezelők eladhatnak és vehetnek dolgokat nagy mennyiségben. Mintha tegnap trendforduló is lett volna ezek miatt, sok utált részvény emelkedett. Kivéve persze a Polytec, amelyik piros havi-heti gyertyát produkált. Hellofresh, XFab sem szép. De Lufthansa, Bayer, Lenzing jelenleg jól néz ki. A Bayerrel kapcsolatban érzek egy kis Fomo-t, de talán lesz még lejjebb. 14%-ot ment fel 3 hét alatt.
Ne felejtsétek, pénteken minden zárva, Xetra, USA, Comex. Aki szerencsejáték-függő, az kriptót trédelhet péntektől vasárnapig. USA hétfőn már nyitva lesz, comex is, EU csak kedden.
Február másodikán az 50 napos mozgóátlag verte nyakon a Lufthansát. Szerintem holnap is nyakonveri, de csütörtökre kiderül a meccs vége, szerintem most a Lufthansa nyer.
Eurós részvények vitasarok