Én régen követtem, mostanában nem, de pont pár napja láttam egy új "sell" ajánlást rá, de most nem találom. Az elemzők jó része eladásra ajánlja, de nem tudom miért.
Kétszer esett 19.00 alá, mindkétszer "zsidóztam"😄😁🤣 Egyszer 18.77en álltam, beszartam, leálltam 18.71re, persze 18.77 volt az alja. Mintha nem lenne mindegy. Idióta voltam.
Én szelvényvágáskor vettem 15,6 körül eladtam 19,7 en aztán felment 20 fölé nélkülem. mikor jött vissza gyorsan visszaszálltam 19,8 on. Azóta volt 19 is meg 20,2 is azt hittem végre megindul de besülni látszik. Bankokban hiszek 80% OTP 20% rafin ülök szerintem mindkettő alulértékelt, de sajnos mindkettő nagyon érintett a háborúban is.
En az OTP-met cseréltem le rá 385.30-as EUR-al és kicsit 14 alatt volt az átlagon. OTP onnan 11 hónap alatt kb. 70 %, én meg kerestem 45 %-ot. Persze ez se rossz, de nem OTP.😥
Imádom, 14.4-ért vettem 2022-ben, leesett 10 alá, osztalék előtt eladtam 15.8-ért, mondván leverik ahogy szokták, soha többet nem ment le. Majdnem 2 évig tartottam, meg is untam hogy nem történik semmi, utána hetente többet ment fel, mint nekem évente.
Polytec csak ma majdnem -6%-ban van (hír nincs), Lufthansa 5. hete piros, visszapattanás nélkül, még mindig sztrájkolnak. Minden eurós pozícióm mínuszos, vettem volna eurós állampapírt inkább.
Gratulálok bátor voltál :) én csak moziztam HF-nél. 6-on álltam de nem kaptam. Úgy látszik az amerikaiak inkább veszik mint adják, vagy csak a short zárók ébredtek meg.
HelloFresh összefoglalva: A 2019 januári mélypont 5,82 könnyen elérhetővé vált. És itt még en biztos , hogy véget ér az esés. A hosszútávú lefelé mutató trend Fibonacci elemzése és a 2023 ősze óta tartó "medve" formáció alapján adódnak a következő lejtmeneti célárak: 4,20 és 3.30. Tehát aki az eddigi mélypont elkapásával a fellendülésre spekulál az könnyen csalódott lehet. Kisebb fellendülésre csak a 7,79-es ellenállás áttörésével lehet számolni. Nagyjából ez a lényege így sebtében gyorsan lefordítva. (Lehet, hogy a Google fordítóval jobb lett volna az eredmény.)
6,1 terveztem rávenni a 7es pakkra , de 6,13 fordult..... Hát igazából csak speka , ennyire agyon ütöttèk gondolnám kicsit korrigál napon belül ....8 fölé menne kicsit már jó lenne
Eurós részvények vitasarok