VOW3 nem olyan olcsó mint az tünik. Ha 10% FCF hozamot várok mint befektető akkor a célár 86 euro. Ugyanez pl Tuinál 6,8 euro. VOW3. EV/EBIT 8 felett van. TUI EV/EBIT 2,5 alatt van.
Jó TUI jelentést várok de ez önmagában nem jelent semmit rövidtávon. Tavaly is jó volt Q3 aztán mégis leütötték. A Q4 után emelkedett decemberben jelentősen. Aki rövidtávon gondolkodik Tuiban az nem fog unatkozni az elkövetkező időben. Én középtávra invesztáltam iide min. 2-3 évre. Így nem foglalkozok a jelenlegi volatilitással. Csak az üzleti számok és a növekedés érdekel , ezek pedig várhatóan a TUI mellett szólnak. Céláram a számításaim alapján 2026 végéig 14 euro. Ha 2025 végén 2026 elején elkezd osztalékot is fizetni akkor ez feljebb is mehet.
Jövő héten jelent (és letöri a 4-et :->). Igazából nem tudom, én felfelé látom, de kell egy jó jelentés. Pénteki gyertya bíztató, és valahányszor megérintette a Bollinger alját naposon és hetesen, utána jött a teteje is, ami most 7.2-7.7. 6.2 jó támasz volt, most kemény ellenállás lesz. Ha a jelentés rossz, és megvágják a kilátásokat vagy higtanak, akkor 3.9.
Pusztán annyi lenne a fő okosság, hogy valamelyik marha beígérné a cannabis legalizálását.Már meg is nyerné a választásokat,Te meg egy AMG 63 boldog tulaja lennél.
Egy ilyen brutális pánikban, mint a mai, a teljes bizonytalanságban csak egy nyakig és afelett eladósodott, sztrájkolóktól és konkurenciától és csökkenő kereslettől szenvedő légitársaság lehet a biztos menekülőeszköz. (Lufthansa zöld!)
Eurós részvények vitasarok