Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Reggel 9.-órakor váltottam be Eurót Ft.-ra, hát 313.-volt a valuta vétel, nem Bank, pénzváltó, ebből kis comission jött le?
100 Eurónként 96 Ft comission levonva.
ezek az egzotikus devizak el tudnak szaladni extrem feletti tartomanyba is, de azert azt ne mondjuk h nincs jelentosege. Eddig mindig megallo volt, lehet most megy fel 90 ig es onnan mar sosem esik le :-) jo vicc
en jelen esetben a hetes charttal probalok kalkulalni, 75 rsi historikus magassag, innen mar le kene fordulnia jo par pontos korrekciora, kulonben csak megy a 80 rsi fele, mondjuk hatar a csillagos eg, foleg ilyen kornyezetben, nemigen szamit rsi hogy all. Pont ilyenkor nem szamit mikor poziban vagyok, maskor olyan piros gyertya erkezett az ilyen felhuzasokra...kivancsi leszek hetesen hany emelkedo gyertyat akar meg csinalni
A randomnál eurós meta van,
saxos bcashnél csak csártokat nézek,a
volt számlán...)
Amúgy érdemes alkudozni,persze budacashez már nem mennék vissza....5 milla számlaegyenleghez semmi kedvezmény...Meg full rossz tippeket adnak,nem csodálom,hogy zárják az ajtókat...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)