Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
az a vérnyomásod bogaram majd utólag kb. egy hónap múlva magyarázd el, mi, miért és hogyan stb. stb. stb. csak okosan és szépen tovább tudod, igaz? addig pedig, viccelődj a családdal, deviszont engem hanyagolj köszönöm
itt nem ez az érdekes hanem, hogy egyáltalán kiböfögték magukból mert ez azt mutatja, hogy mégsem tetszik nekik ez az árfolyam se a vizionált 330 ha az lenne, nem mondtak volna semmit ez a lényeg ma semmi más igenis, ennél már nem akarnak gyengébb árfolyamot az, hogy meg nem emelnek, nyilvánvaló volt, ez még nem törökország, dől az eu pénz stb. ha most emelni kezdenek az a gyengülés felé vinne (kivéve, ha nem adagolnak mellé kemény üzenetet, és mondjuk megemlítik a lengyel párhuzamot). azért a nemzeti banknak erőt kell mutatni, amíg megteheti ez egészen jövő nyárig tart, akkor elkezdenek emelni szerintem addig a buborral stb. elszórakoznak kíváncsi leszek a nyári eu pénzeső átváltása, hova mozdítja az árfolyamot
Erős növekedés és a korábban vártnál magasabb infláció jellemezheti idén a magyar gazdaságot. Az MNB szerint 2018-ban 4,4%-os GDP-növekedés lehet, ami magasabb, mint a három hónappal korábban várt 4,2%-os ütem. Az infláció 2,8% lehet az idei évben, 0,3%-ponttal nagyobb, mint amit korábban vártak.. A jövő évet is szebbnek látja az MNB. A GDP-növekedés 3,5%-os lesz 2019-ben, ami gyorsabb bővülés a márciusban prognosztizált 3,3%-nál. Az infláció kismértékben meghaladja a 3%-ot.
a dollar most is annyi :-)2014 ben 1.37 volt az EUR/USD kereszt most 1,15 ezert erzed ,hogy akkor jobb volt ,az eurhuf 310-315 kozt tehat az szinte uaz.Amugy minden jol mukodo gazdasag exportvezerelt (lsd.Nemetorszag,Svajc, vagy Kina).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)