Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: A hosszú csökkenő trend megtörésének a visszatesztelése zajlik. Már több, mint egy hete el kellett volna induljon felfelé, így nem lett trenderősítő minta a mozgásból. A 390,6-os természetes szint számít támasznak. Ezen szint alatt inkább a vételt kellene majd keresni, de egyelőre semmi jele a felfelé fordulatnak, így inkább kivárás javasolt, akár a 386,7 is elérhető lehet. Túladottság hozhat jó vételi helyet, ennek a kialakulására érdemes várni. Ellenállások: 398,4; 406,25; 414,06. Támaszok: 386,7; 382,8; 375. 10:28Megvan az irány a forintnál
Hát ugye egyrészt alacsonyról lehet nagyot növekedni. Másrészt ott van az átlagbér, mediánbér, minimálbér + ezek száma. Úgyhogy örüljünk a növekedésnek, csak lássuk, hogy a végén a nemlétező disznó marad nekünk vágásra (Hofi után szabadon)
én tök szivesen hallgatom, de az "x érv, y érv, esetleg ha z akkor n+1" okfejtésre ha az a válasz hogy "állampapírellenes, Állampapírellenes" akkor a sirályoknak is kiabálhatnál, vagy nemtudom libatelepen a csődületnek. Attól teljesen függetlenül hogy igazad van e vagy lesz e :D Amúgy meg hittérítsen akinek két apja volt és egyszemélyben hármasiker, bár ha van lehetőség akkor az se :D
Szedd össze magad!Milyen hittérítő lesz így belőled!?:-) Engem már vagy húsz éve nem tudnak vérig sérteni!:-) Néha beleunok,de aztán mindig visszatérek. Amíg foglalkozok befektetésekkel,addig gondolataim is lesznek a témával kapcsolatban, azokat meg csak ilyen környezetben tudom kiírni magamból. Asszony is meghallgatja,nem arról van szó,csak utána meg nekem kell sütemény recepteket hallgatnom,akkor meg inkább itt utcai harcolok.:-)
Én oda nem írok, tudomásomra hozták annak idején hogy már a diverzifikáció gondolata is ördögtől való, csak állampapîrellenesek gondolnak rá. Kinis törölték, azóta hagyom a “nekem is felírták a penteki kamatot” örömlödést. Ha nem kell hárt nem kell.
Menö a bölcselet a szomszéd topikban a magánvagyonok és az államadósság összevetésével, hogy az a magyarok adóssága. Mondjuk amint elköltözik az egyszeri huss az államadósság része, marad a magánvagyon. Ez nem Szerepelt a “minden magyar adóssaga” bölcseletben :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)